ULTIMELE STIRI!

Deputat PSD: „Mă simt frustrat de faptul că unii europarlamentari PSD au votat în favoarea legalizării unor zone libere pentru LGBTIQ”

Deputatul PSD Radu Popa critică decizia europarlamentarilor PSD care au votat favorabil propunerea de a legaliza UE drept o zonă liberă LGBTIQ. Deputatul susţine că în campania de la europarlamentare social-democraţii au militat tocmai pentru familia creştină, tradiţională, lucru pe care îl numeşte „gratuit şi prost asumat”.

„Personal mă simt foarte frustrat de faptul că europarlamentari PSD (printre care şi unii la campania cărora am muncit şi eu) au putut să voteze în favoarea legalizării unor zone libere pentru LGTBIQ. Faptul că USR’istii şi alţii ca ei şi’au ridicat mânuţele lor catifelate şi alunecoase pentru a susţine acest demers e o problemă care îi priveşte şi îi profilează. Dar îmi amintesc că în campania de la europarlamentare noi am susţinut un concept care are în centrul său familia creştină, nu altceva. Această abandonare a apartenenţei la valorile creştine a unora dintre eurodeputaţi o consider şi gratuită şi prost asumată. Se vede treaba că viaţa printre conceptele “progresiste” ale Bruxelles-ului pe unii îi schimbă mai puternic decât mă aşteptam”, a scris Radu Popa, vineri, pe Facebook Parlamentul European a votat joi o rezoluţie prin care declară Uniunea Europeană „zonă de libertate LGTBIQ”. Proiectul proclamă Uniunea Euroeană (UE) drept o „zonă de libertate” pentru lesbiene, gay, bisexuali şi transsexuali (LGBT), un răspuns dat „zonelor fără ideologie LGBT” impuse de către aproximativ 100 de colectivităţi locale poloneze.

Citeste mai mult: adev.ro/qpulig

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5839 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: