ULTIMELE STIRI!

Polonia continuă să reziste presiunilor externe în favoarea agendei LGBT şi a ideologiei de gen

Cincizeci de ambasadori şi reprezentanţi ai unor organizaţii internaţionale în Polonia au dat publicităţii duminică seară o scrisoare deschisă în care sprijină drepturile comunităţii LGBTI (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali şi intersexuali), transmite dpa.
‘Afirmăm demnitatea intrinsecă a fiecărui individ aşa cum este exprimată în Declaraţia universală a drepturilor omului. Respectul pentru aceste drepturi fundamentale obligă guvernele să protejeze toţi cetăţenii de violenţă şi discriminare şi să garanteze că ei se bucură de şanse egale”, susţin semnatarii scrisorii.
Drepturile comunităţii LGBTI constituie un subiect delicat în Polonia. În campania pentru prezidenţialele din acest an, preşedintele Andrzej Duda a declarat la un miting că ”cineva încearcă să ne facă să credem că LGBT sunt oameni, dar aceasta este pur şi simplu o ideologie”.
Drepturile omului ”nu sunt o ideologie – ele sunt universale”, a scris duminică pe Twitter ambasadoarea SUA la Varşovia, Georgette Mosbacher, unul dintre semnatarii scrisorii.
În opinia alegătorilor şi parlamentarilor conservatori din Polonia, susţinerea drepturilor LGBTI este echivalentă cu un atac asupra valorilor familiei tradiţionale.
Polonia nu permite căsătoriile sau uniunile civile între persoane de acelaşi sex, deşi unele studii indică faptul că majoritatea populaţiei ar susţine uniunile civile între homosexuali.
Ca reacţie, viceministrul de externe polonez Pawel Jablonski a afirmat că ţara este deplin de acord cu mesajul de inclusivitate al scrisorii.
”Fiecare fiinţă umană se bucură de nivel de protecţie egal în conformitate cu legea poloneză. Nimeni nu ar trebui să fie discriminat în viaţa politică, socială sau economică – indiferent din ce motiv”, a scris Jablonski pe Twitter duminică noaptea.
”De asemenea reamintim că potrivit Constituţiei poloneze căsătoria este uniunea dintre o femeie şi un bărbat. Declararea acestei realităţi (şi în hotărârile autorităţilor locale) nu este discriminare, ci un semn de respect pentru statul de drept şi pentru valorile pe care polonezii le îndrăgesc”, a adăugat el.

 

AGERPRES/(AS – autor: Tudor Martalogu, editor: Gabriela Ionescu, editor online: Irina Giurgiu)

https://www.facebook.com/prodocensmedia/?ref=nf&hc_ref=ARQ5XQL7bUHXeYtfXE9ktx49_MBEOtHzvbU9jNRCi7z9hyAsJMtVsWUwgrDnkHC0deA

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5839 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: