ULTIMELE STIRI!

Cum ar trebui să trateze creștinii oamenii din alte sisteme de credințe?

Când vine vorba despre oamenii care fac parte din alte sisteme de credințe, noi creștinii ne luptăm cu felul corect în care ar trebui să-i abordăm și mai ales modul cum să-i tratăm. În America, spre exemplu, oamenilor li se oferă libertatea de a practica orice religie aleg ei, atâta timp cât ei nu rănesc pe ceilalți din jur în cadrul acestui proces. Este chiar menționat în cadrul Constituției faptul că Congresul nu va emite nici o lege care să aibă de a face cu respectarea instituției vreunei religii.

În calitate de creștini cred că uităm acest aspect pentru că noi vrem ca lucrurile să se îndoaie în direcția crezurilor noastre. Așadar, care este o modalitate bună prin care un creștin se poate angaja în discuții cu oameni de diferite credințe? Și există moduri adecvate de a împărtășii evanghelia cu ei? Vreau să împărtășesc cu voi în cadrul acestui articol patru lucruri importante de care să ne amintim atunci când intri într-o discuție cu oameni din alte sisteme de credință.

1. Respectă decizia lor de a crede.
Libertatea de a alege este un dar oferit de Dumnezeu. Dumnezeu oferă tuturor dreptul de a alege direcția în care vor să pășească. Chiar și dacă aceasta înseamnă să se depărteze de El sau să meargă într-o direcție diferită față de cea pe care ar fi dorit-o El pentru ei. În cele din urmă este decizia proprie a fiecăruia. Trebuie să respecți decizia oamenilor de a crede ceea ce au ales să creadă.

Aceasta nu înseamnă că tu nu vei încerca să-i atingi cu evanghelia, ci înseamnă că tu trebuie să respecți dacă ei aleg să meargă pe partea cealaltă. Prin a le arăta respectul care se cuvinte, chiar dacă nu ești de acord, tu ești capabil să demonstrezi ce înseamnă să-ți iubești aproapele.

Adesea noi vrem ca oameni să accepte ceea ce credem și noi. Dacă aceasta e ceea ce ne dorim.. atunci aceasta e și ceea ce ar trebui să fim voitori să oferim.

2. Înțelege unde se află ei înainte să le spui unde să meargă.
În zelul de a câștiga pe cineva pentru Hristos, noi vom trece adesea cu vederea situația unei persoane înainte de a se întâlni cu evanghelia. În cele din urmă… trebuie să spun la toată lumea despre Isus, nu?

citeste mai mult: https://crestinismtrait.blogspot.com/2020/07/cum-ar-trebui-sa-trateze-crestinii.html

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5839 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: