ULTIMELE STIRI!

Toni Berbece: Am scos Biblia…

Am scos Biblia din case și ne mirăm că una din trei femei este bătută, că suntem printre cele mai împătimite țări față de consumul de alcool, ne mirăm că ne rămân fetele gravide la 14 ani, că se vând prin videochat și prin “casele de masaj”, că băieții noștri au ochii plini de pofte necurate și de necredincioșie, că pentru ei femeia e o marfă, ne mirăm că nu-i pace în familie, că rata divorțului crește și că avem cel mai mare număr de copii uciși prin avort.
Am scos Biblia din școli și ne mirăm că se vrea în schimb “educația sexuală”, care este o mizerie de pervertire a minților copiilor noștri și nicidecum o educare în spiritul abstinenței creștinești. Erau vremuri când orele începeau cu rugăciunea Tatăl Nostru, erau vremuri când la orele de religie nu prima Arsenie Boca, Parascheva și tradiții moarte, ci Hristos și Cuvântul Său. Cât timp religia nu se va face cu o Biblie în fața fiecărui elev, cât timp vom avea un procent de 98% dintre copii care nu au deschis niciodată Biblia, cât timp ai noștri nu vor învăța cele zece porunci, fericirile, roada Duhului Sfânt, predica de pe munte și alte pasaje din Biblie degeaba fac “religie”.
Am scos Biblia și principiile ei din conducerea țării, singurul contact al unor politicieni este când au jurat cu mâna pe ea, dar nu au deschis-o niciodată, tot ce știu unii din conducerea țării despre Biblie este că are coperți negre. Nu poți lupta cu răul, cu dracii și hoardele lor fără ceva mai puternic decât ei, cum e Biblia – numită și Sabia Cuvântului.
Am scos Biblia și principiile ei chiar din multe Biserici, azi nu se mai predică ca să deranjeze păcatul și comportamentul nefiresc. Azi, majoritatea Bisericilor au făcut un pact cu poporul, noi vă gâdilăm urechile, iar voi cotizați la noi. Noi nu vă deranjăm, iar voi rămâneți “abonați” la serviciile noastre. Biserica a devenit ca o companie de servicii și nu un spital pentru smulgerea păcatului din trup și din suflet.
Cât timp nu vom readuce Biblia și principiile ei în case, în școli, în conducerea țării, în Biserici și peste tot, nu ne vom mai face bine!
Cu prețuire,
Toni Berbece

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5839 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: