ULTIMELE STIRI!

Tony Berbece: Când Pastorul/Preotul tău…

Când Pastorul/Preotul tău nu te-a mai sunat să te întrebe de sănătate gândește-te că a sunat zeci sau a fost sunat de zeci de oameni care sunt disperați, care au probleme stringente, care au nevoie de rugăciuni urgente, care au nevoie de încurajări imediate. Dar nu uita că pastorul tău e un om limitat ca și tine și nu dacă nu are timp de tine o vreme, tu nu ești singur, tu-L ai pe Hristos!

Când Pastorul/Preotul tău pare că a omis să te salute și a trecut cu privirea peste tine, nu te-a ingnorat, nici nu te urăște, nu te evită, ci doar are o mie de gânduri în cap, presiunea slujbei care urmează sau vizitele și îndatoririle care-l așteaptă după slujbă. Dacă el pare că te ignoră, nu uita, Hristos te așteaptă să vorbești cu el!

Când Pastorul/Preotul tău nu a mai predicat atât de fierbinte și de pregătit ca data trecută, dacă nu a mai strălucit fața lui ca de obicei, dacă nu e la fel de zâmbitor, dacă e puțin încruntat, iar privirea îi pare pierdută, nu uita, și el e om, are probleme, are datorii, are familie, are griji multe, are un trup care adesea se îmbolnăvește, resimte de multe ori oboseala. Nu-l critica pentru că nu dă totul, ci roagă-te pentru el ca Dumnezeu să-l întărească.

 

Când Pastorul/Preotul nu te salută, nu te supăra, salută-l tu cu bucurie, când nu te sună, nu te supăra, ci sună-l tu cu o încurajare, când nu te vizitează, sună-l și fă-i tu o vizită, îl vei suprinde plăcut, când e îngândurat întreabă-l dacă ai cu ce să-l ajuți. Nu uita, Pastorul/Preotul tău nu e Dumnezeu, ci un slujitor al Lui, din carne și oase ca și tine. Doar Hristos este singurul perfect și fără de cusur, așadar, iubește, iartă, acoperă, poartă de grijă și ce vrei să ți se facă, fă!

Cu prețuire,

Toni Berbece

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5792 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: