ULTIMELE STIRI!

M-am rugat și voi continua să mă rog pentru Coronavirus

Ieri, în Italia, cifra persoanelor decedate a ajuns la cote maxime, 475 într-o singură zi. Astăzi au murit 427! Nici în China nu au murit atât de mulți într-o zi.Ieri în Bergamo, armata a ajutat cărând coșciugele cu cadavre. Un crematoriu în 24 ore nu poate arde mai mult de 25 de cadavre, iar pentru aceasta a fost nevoie ca armata să le ducă în alte orașe, în alte crematorii.Astăzi au mai murit alți 427 de inși, afectați de covid-19, dar ziua încă nu s-a încheiat.
Sunt peste 30.000 virusați în toată Italia, cu 4.480 de noi cazuri. Au murit peste 3.400 de persoane! 900 doar ieri si azi! Numărul deceselor de azi a întrecut China. În Italia au murit în total mai mulți decât în China!Au fost comandate tablete pentru pacienții în terapie intensivă, ca să poată vorbi cu rudele, și în cazul in care vor muri, să-și ia adio de la ei prin intermediul internetului. Cei care mor, mor singuri, sunt incinerați si apoi predați familieii pentru o înmormântare restrânsă.În Bergamo, 1 din 5 este bolnav de covid-19! Medicii pensionați sunt chemați inapoi la lucru, nefiind suficiente cadre medicale pentru numărul enorm de îmbolnăviri.În puțin cuvinte, Italia este îngenunchiată de covid-19…si criza merge înainte! Numărul de decese crește, iar tot mai mulți cer măsuri mai stricte!Astfel, fără să mă simt în gradul să judec, să cataloghez, să spun dacă e judecata divină sau nu, eu continui să mă rog pentru ca în Numele Domnului Isus, să fie oprit acest virus!Ma rog pentru covid-19, să fie oprit! Si mă rog și pentru oameni! Știu că noi suntem de vină; știu că răutatea noastră, invidia, consumismul, exploatarea resurselor naturale, dezmățul, părăsirea valorilor creștine morale…toate ne fac vinovați!
Un mare grup de cercetători au conclus că acest virus, nu a fost creat într-un laborator. A apărut în mod natural…iar asta mă sperie și mai tare! Natura ne întoarce cu rău, răului făcut ei!
Noi toți avem o parte din vină! Știu, dar ca slujitor al Domnului, am si datoria să mijlocesc. Iar atunci când mijlocești, nu mai judeci, nu mai tragi concluzii, ci doar implori mila Domnului!În fond, când urgia a început în tabăra evreilor, iar mii de oameni erau secerați de moarte, Moise a fugit cu Aaron la Cortul Întâlnirii si proșternuți cu fețele la pământ, se rugau pentru oameni.
La un moment dat, Moise îi cere lui Aaron să ia cadelnița, să pună foc de pe altar, tămâie, să meargă în tabără și să facă ispășire pentru popor. Biblia ne spune că Aaron “s-a așezat între cei morți și între cei vii, și urgia a încetat.” Numeri 16:48Rolul nostru ca preoți este să ne punem între cei loviți de urgie si cei ce încă nu sunt, și să mijlocim pentru iertarea lor, ca astfel să înceteze urgia.În astfel de momente, cel puțin în Italia, nu este loc de judecată. Dacă e, e toată a Domnului. Rolul meu este să mă proștern înaintea Domnului! Rolul meu este ca luând cadelnița rugăciunii, cu focul aprins al dragostei pentru omenire, să tămâiez între cei în terapie intensivă și cei care încă nu au ajuns acolo. Să tămâiem pentru iertarea Italiei și pentru vindecarea ei! Să plângem pe toți aceia care acum își iau adio de la copii si nepoți pe o tabletă.
Să ne rugăm pentru cei 300 de copii virusați! Pentru zecile de mii predispuși unei situații mai grave!Nu luați atitudinea judecătorului care bate cu ciocanul în masă rostind sentința. Va fi timp si de asta!E momentul să fugim la Cort și să luăm cadelnița!Eu ( și sper noi toti ), ma voi ruga pentru Coronavirus!Cu multă prețuire în Hristos din Italia,
Porcilescu Eugen

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5839 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: