ULTIMELE STIRI!

Fosta mare jucătoare Margaret Court, care deţine recordul de grand slam-uri câştigate în tenisul feminin, 24, a lansat o tiradă împotriva sportivilor transsexuali

Fosta mare jucătoare Margaret Court, care deţine recordul de grand slam-uri câştigate în tenisul feminin, 24, a lansat o tiradă împotriva sportivilor transsexuali şi a numit predarea de materiale LGBTI (lesbiene, homosexuali, bisexuali, transsexuali şi intersexuali) în şcoli drept o „lucrătură a diavolului”, într-o predică înflăcărată la biserica ei din Perth, informează Reuters şi presa australiană.

Court, pastor creştin la Biserica Victory Life, a făcut aceste comentarii incendiare cu câteva săptămâni înainte de a fi celebrată la Australian Open, la împlinirea a 50 de ani de la câştigarea grand slam-ului de la Antipozi din 1970.

Într-o înregistrare video a predicii ei de duminică, postată online, Court a spus că încă de la 7-8 ani sunt copii care decid să îşi schimbe sexul.

„Copiii iau decizia la 7 sau 8 ani să-şi schimbe sexul… Nu, citiţi primle două capitole din Geneza, este tot ce spun. Bărbat şi femeie. Este atât de greşit deoarece multe lucruri sunt sădite în acest tărm al gândirii la acea vârstă şi ei încep să se întrebe <ce sunt eu?> Şi dacă eşti creştin, crezi în cuvântul Domnului, acesta este ghidul TV pentru viaţă. Şi ştiţi, cu acel LGBT, ei vor dori să nu pună niciodată <T-ul> la sfârşit, deoarece, mai ales în sportul feminin, vor avea atât de multe probleme. Sunt tineri care iau hormoni şi au schimbări, când ajung la 17 ani se gândesc <acum, sunt băiat şi în realitate eram fată>. Pentru că ştiţi ce, Dumnezeu ne-a făcut aşa”, a declarat ea.

Court a adăugat că „diavolul” vrea să controleze Australia, pentru a putea afecta „minţile şi gurile oamenilor”.

„Diavolul intră în mass-media şi în politică, educaţie, TV, el vrea să controleze o naţiune pentru a afecta minţile şi gurile oamenilor. Pot merge la televiziune şi, dacă zic <ei, bine, asta este ceea ce spune Biblia>, e ca şi cum aş deschide o cutie de viermi. Dumnezeule, ai lansat o torpilă sau ceva. Nu, este adevărat, pentru că ei urăsc cuvântul Domnului. Pentru că trăim într-o perioadă… chiar cu acel LGBT în şcoli, este al diavolului, nu al Domnului”, a spus fosta sportivă, în vârstă de 77 de ani.

https://www.news.ro/sport/o-noua-iesire-controversata-a-fostei-jucatoare-margare-court-pe-tema-lgbti-1922403730002019121019213504

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5494 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: