ULTIMELE STIRI!

Aplicații de pe Android care au aplicații în viața de credință

Toată lumea din jur are un telefon mobil. În oricare autobuz sau mașină mică te-ai uita, toți sunt cu ochii pe un ecran, mai mic, mai mare, mai ieftin, mai scump. Te minunezi de ceea ce poate face un om în spatele unui volan – altceva în afară de a sta atent la trafic și de a conduce. Apoi te minunezi de unde au apărut așa de multe telefoane, și cum de au devenit toți din jur dependenți de astfel de dispozitive. Pe vremea bunicilor noștri dacă aveai în casă un telefon fix cu disc era un lux!

De fapt nu vroiam să fac o pledoarie la ce a fost, ce va fi și ce va mai fi în ceea ce privește telefonia – fie ea fixă, mobilă sau de altă natură. Vroiam să vă recomand, așa, la final de an 2019, câteva aplicații pentru Android (pentru că nu folosesc iOS, deși am găsit și acolo câteva aplicații interesante) care au o oarecare paralelă cu viața de credință.

De sigur, dacă ai merge la un părinte de la o biserică mare din orașul tău și l-ai întreba dacă îți poate recomanda câteva aplicații ”bune” pentru telefonul tău, cu siguranță că nu îți va recomanda cele care le voi menționa mai jos. Probabil că va recomanda ori aplicația de Biblie ”acreditată” de cultul din care face parte, eventual YouTube, să îi mai urmărești slujbele în caz că ai ratat ultimele 50 de duminici (că vorba vine, și e adevărată, românul merge la biserică doar din An în Paști, adică 2 din cele 52 de duminici dintr-un an probabil că te va vedea ”lumea” și ”popa” pe la biserică… restul duminicilor, doar tu, Dumnezeu și cel mai sigur și telefonul tău va știi pe unde ai mai hoinărit).

Prima aplicație care îmi veni în minte, și pe care chiar am programat să o postez în această ordine este o aplicație gratuită, ordinară. Există și varianta ei cu bani, costă … o simplă donație, și chiar așa se și numește varianta ”cu bani”, ”donation version”. Se numește Greenify și o puteți accesa făcând click pe imaginea alăturată sau pe titlu. S-ar putea să facă alții aplicații cu nume similare să se folosească de numele lor, dacă nu e creată de Oasis Feng, și nu e verificată de GooglePlay, nu vă riscați să o instalați!

Ce face această aplicație? Îți ”înverzește” telefonul. Am glumit. Nu îl înverzește, dar îți prelungește viața bateriei telefonului tău. Are o opțiune de a hiberna aplicațiile care îți rulează în fundal și de a le pune pe modul de hibernare. Posibil ca această aplicație să nu meargă pe modelul tău de telefon cu sistem de operare Android, însă îl recomand dacă dorești să îți salvezi nu doar viața bateriei tale, dar și a butonului de pornire/oprire ecran. Această aplicație are un widget (pentru cei care nu știu ce este acesta, e un fel de ”scurtătură” care o poți pune pe ecranul telefonului) și printr-o simplă apăsare a lui – o singură apăsare pe ecran!!! – îți închide ecranul telefonului și hibernează aplicațiile. Acest lucru, desigur, îl poți face și prin a merge în setările de la Android, activezi opțiunile de ”utilizator avansat” și să îi spui să facă asta, și în plus mai trebuie să apeși și pe butonul de unde îți aprinzi telefonul.

CITESTE MAI MULT: https://crestinismtrait.blogspot.com/2019/12/aplicatii-de-pe-android-care-au.html

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5797 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: