ULTIMELE STIRI!

Guvernul de la Budapesta:Creștinismul și Crăciunul sunt „sub atac în întrega lume”. Ungaria nu va permite transformarea bisericilor în mall-uri sau moschei

Creștinismul și Crăciunul „sunt sub atac, la nivel mondial”, dar guvernul maghiar este angajat să protejeze cultura creștină, a declarat luni secretarul de stat din guvernul de la Budapesta,  responsabil cu sprijinirea creștinilor persecutați. „Analizând comunitatea ortodoxă, există aproximativ un miliard de creștini în lume”, a spus Tristan Azbej jurnaliștilor de la Budapesta. Creștinii se confruntă cu persecuții în multe țări din estul și sudul Ungariei, „iar în Occident vedem manifestări de anti-creștinism”, a adăugat oficialul ungar, citat de HungaryToday. Comentariile sale au fost făcute în timpul unei conferințe privind persecuțiile la care sunt supuși creștinii.
Azbej a insistat că însuși Crăciunul a fost atacat în Occident prin „procese anti-creștine”. El a amintit că Primăria Bruxelles-ului a decis, cu câțiva ani în urmă, să nu mai pună în piața centrală un brad de Crăciun, în timp ce orașul Santa Monica din California, a interzis amplasarea scenei Nativității pentru a asigura neutralitatea de gen. În Germania, a spus el, sentimentul anticreștin s-a manifestat prin arderea cărților cu cântece creștine, în timp ce în Franța acesta s-a remarcat prin atacuri asupra bisericilor și prin vandalizarea simbolurilor creștine.
Creștinismul este religia cea mai persecutată din lume, cu peste 250 de milioane de creștini care se confruntă cu discriminare sau persecuție în mod regulat. Anul trecut, câteva mii de persoane au fost ucise pentru credința lor, a spus Azbej.

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5488 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: