ULTIMELE STIRI!

Blasfemie și dezgustător: Netflix lansează o comedie în care Iisus apare ca homosexual

O comedie specială de Crăciun care presupune că Iisus a fost homosexual a trezit reacția a mai mult de un milion de telespectatori supărați, care au  semnat o petiție  prin care solicită să fie retras de la  Netflix,  pe motiv că este ofensator pentru creștini.

După cum relatează New York Daily News ,  Prima ispită a lui Hristos  este realizat de grupul de comedie YouTube din Brazilia,  Porta dos Fundos,. În plus o arată pe Fecioara Maria cum fumează droguri, iar în filmul de 46 de minute îl arată pe Iisus – însoțit de un prieten bărbat flamând – venind acasă la o petrecere surpriză în onoarea sa.

Iisus pare să încerce să-și ascundă prietenul, care ulterior se alătură petrecerii și scoate la suprafață un cântec care include versurile „În căldura deșertului am văzut dimensiunea imensă a lui … puterea”.

Clienții Netflix nemulțumiți solicită să înceteze streamingul special, peste 1,1 milioane de persoane semnând o petiție.

Comentariile lăsate de critici au acuzat Porta dos Fundos (care se traduce prin „Back Door” sau “Ușa din Spate” cu aluzie la fund) de discriminare religioasă și „abatere și lipsă de respect pentru credința Catolică și în special pentru Dumnezeu”.

„Nimeni nu este obligat să creadă în Iisus Hristos, dar noi cerem respect pentru credințele noastre”, a scris un comentator care a susținut că și-a anulat abonamentul Netflix în semn de protest. „Cine nu respectă Dumnezeul meu, nu merită banii mei.”

În timp ce Netflix nu a avut niciun comentariu în această privință, Porto dos Fundos își asumă acuzațiile de „blasfemie” , pe care le ia în râs.

„Porta dos Fundos valorizează libertatea și umorul artistic prin satiră pe cele mai diverse teme culturale ale societății noastre și consideră că libertatea de exprimare este o construcție esențială pentru o țară democratică”, a declarat grupul, care produce satiră religioasă de ani de zile.

https://ortodoxinfo.ro/2019/12/17/blasfemie-si-dezgustator-netflix-lanseaza-o-comedie-in-care-iisus-apare-ca-homosexual/

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5416 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: