ULTIMELE STIRI!

Toni Berbece: România trebuie curățată de vrăjitorie

De curând am cunoscut o tânără care in urma a două evenimente nefericite din viața ei a apelat la vrăjitorie. Din acel moment viața ei a devenit un chin, motiv pentru care s-a gândit să apeleze la Dumnezeu. A venit in tabara Profides unde in timpul rugăciunii leșina mereu, apoi in ultima seară de rugăciune a inceput să scoată niste țipete asurzitoare si să-și contorsioneze trupul.
In urma rugăciunilor noastre această fată a fost eliberată. Astăzi este foarte bine și chiar a ales să se mute la București pentru a rămâne alături de noi, noua ei familie.

Alte două doamne au călătorit o noapte intreagă pentru a fi duminică la slujbă la București. După program amândouă au vrut să vorbească cu mine. Ambele aveau probleme cu vrăjitoria. M-am intrebat șocat: Doamne, câtă vrăjitorie există in țara asta? Una dintre ele imi povestea că o colegă de la muncă i-a făcut vrăji si că de atunci ceva o strânge de gât ca o funie aspră, noaptea e scuturată in pat ca si cum ar fi o pătură iar in casă aude bubuituri ca de pușcă. Cealaltă doamna mi-a povestit ca sora ei a făcut niște cursuri de magie. De atunci in urma unei altercații ii face vrăji intr-una și i se întâmplă tot felul de chestii ciudate, gen s-a umplut curtea de broaște, a văzut cum se mișcau singure vasele pe masă si tot felul de alte lucruri plus că toti ceilalți membrii din familie au luat-o razna.

M-am rugat pentru cele două doamne care au simțit o mare eliberare si pace. Astfel de cazuri sunt cu zecile de mii in România. Problema cu vrăjitoria este că ea reprezintă un pericol atât fizic, chiar de moarte, cat si unul spiritual. Să apelezi la vrăjitorie pentru soluționarea unei probleme sau pentru răzbunare este cea mai drăceasca idee. Odată, m-am rugat pentru o doamna care simțea ca ia foc un urma unei vrăji, trăia efectiv un coșmar.

Omul care stă lângă Hristos nu poate fi atacat de aceste vrăji. Soacrei mele i-a făcut vrăji o vecină cu niște ierburi si picioare de broaște moarte însă nu au avut nici un efect pentru că Cel ce este in noi este mai tare decât acești demoni de vrăjitorie de distrugere.
România trebuie să iasă odată din această practică demonică.

Mai nou unele vrăjitoare înșeală spunând ca lucrează cu magia bună sau că au primit harul de la fecioara Maria, dar e același drac vopsit in alb. Hristos ne-a lăsat o singură cale a eliberării si a vindecării, aceasta fiind chemarea numelui Său peste noi.
Stați departe de vrăjitorie, Hristos este soluția!

Cu pretuire,
Toni Berbece

https://www.facebook.com/tony.profides?epa=SEARCH_BOX

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5658 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: