ULTIMELE STIRI!

După 1 decembrie…

După ce a trecut 1 decembrie și în acest an, Ziua Națională a României, mi-am dat seama că am postat cu ceva timp în urmă un articol despre ceva legat de înainte de 1 decembrie. Am vorbit despre acele lucruri la o biserică, dar au părut ca niște cuvinte care le-am rostit și care s-au lovit de pereți și apoi au căzut pe mocheta din acea încăpere. Nu reacționa nimeni în nici un fel la ceea ce spuneam. Îmi amintesc parcă și acum – vag, ce-i drept – de fețele acelor oameni care probabil așteptau să îi uimesc cu vreo povestire care nu au mai auzit-o la alți predicatori, sau poate să le expun ceva care să-i lase cu gura căscată…
Ei erau de fapt cu gura căscată. Știau că pe 1 decembrie este Ziua Națională a României, dar nu le păsa de acest lucru. Nici măcar nu le păsa de ceea ce au ei de a face cu această zi, sau ce are această zi cu ei. Nimic. E o zi ca oricare alta. E începutul lunii decembrie. În acest an se pare că nu avem parte de zăpadă în această zi, însă au parte de ea – mai devreme – vârfurile munților din apropiere. Să mergem oare pe piscurile lor ca să ne bucurăm de zăpadă?

Unii oameni nu îndrăgesc zăpada, frigul, albul imaculat al fulgilor de nea. Nici măcar nu îndrăgesc faptul că alți oameni au luptat ca ei să se bucure de aceste lucruri nesemnificative pentru ei. Și totuși, există în lume aceasta oameni care ar dori să se bucure de o libertate similară ca a noastră… și nu pot. Nu pentru că ei nu ar avea ziua de 1 decembrie ca zi națională a țării lor. Nici măcar că ar fi la Ecuator, sau în oricare altă parte a lumii unde iarna e vară și vara e iarnă la ei.

La unii oameni le e greu să fie recunoscători. Recunoscători pentru o nouă zi. Recunoscători pentru încă o zi. Recunoscători pentru că pot respira din nou. Recunoscători că alții au luptat ca ei să se bucure de libertate. Recunoscători că alții au făcut curățenie pe străzi pentru ei. Recunoscători că cineva se gândea la un viitor mai bun pentru ei. Recunoscători pentru că au putut merge la școală. Recunoscători că au parte de libertate. Recunoscători că un Creator le poartă de grijă zi de zi. Recunoscători pentru că prin moartea unui Salvator ei azi pot beneficia de viață, bucurie, veșnicie.

citeste mai mult: https://crestinismtrait.blogspot.com/2019/12/dupa-1-decembrie.html

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5494 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: