ULTIMELE STIRI!

Tony Berbece: Când te rogi pentru “cei mai răi” oameni

Mi-a spus cineva: “Mă Toni, dar chiar pentru cei mai răi oameni te-ai dus să te rogi!” Atunci mi-am dat seama că nu are dreptate. Cei mai răi oameni nu sunt cei care nu au discernământ spiritual, care nu sunt în ograda Tatălui Ceresc și fac răul fără mustrări de conștiniiță, ci cei mai răi oameni sunt cei care sunt acasă la Tata și nu mai au loc de ei și fiii risipitori. Cei mai răi oameni sunt cei care predică duminica dragostea, bunătatea, blândețea aceea cunoscută de toți oameni, dar care de luni până sâmbăta atacă ca și câinii în haită.

Sigmund Freud, un evreu, părintele psihanalizei, a fost chemat să îl consilieze pe Adolf Hitler în ultimii săi ani de viață, acest dictator care omorâse milioane de evrei avea nevoie de Freud. Dar Freud nici nu a vrut să audă. I-a fost scârbă de această cerere, dar și teama de a nu fi asociat cu crimele lui Hitler. Însă acest refuz a fost regretul vieții lui Freud, pentru că și-a zis mai apoi că un doctor mare are cele mai grele cazuri de rezolvat, iar un doctor care refuză cazurile grele a pierdut șansa dezvoltării și șansa de a-și demonstra abilitățile.

Isus Cristos care este cel mai mare medic nu a refuzat niciun caz de salvare sau vindecare, le-a acceptat pe toate și le-a rezolvat pe toate, El a stat la masă cu un fel de Dragnea al nostru și cu un fel de Bianca Drăgușanu a noastră. El i-a iubit și salvat pe cei mai mulți dintre ei. Nu a ținut cont că sunt alegeri, că urmeaza jocuri omenești în care Împărăția Cerurilor nu este implicată. Spre deosebire de Freud, Isus nu l-ar fi refuzat nici pe Hitler, dacă acesta ar fi alergat la El și nu la oameni în ultimii săi ani de disperare, depresie și boală.

 

Un om al Împărăției va ști să prețuiască mai mult greutatea unui suflet decât aplauzele lumii sau aprecierile ei, va ști să iubească chiar de-și atrage hulă și dispreț. Duminică seara când am ieșit din Biserică o doamnă s-a uitat la mine și mi-a spus: “Toni, să știi că aplauzele lumii sunt gunoi, fă lucrul Domnului chiar dacă vei pierde mulți aplaudaci!” Am simțit că-mi vorbește Domnul, El nu a dat doi bani pe vorbele fariseilor îndrăgostiți de scaune și de faimă. Deși n-am ajuns să votez pentru că am alergat între două Biserici, aflate la 400 km una de alta, vă spun că rămân un mijlocitor, fie pentru domnul Iohannis fie pentru doamna Dăncilă. Nu a fost săptămână să nu mă rog atât pentru Președinte cât și pentru Guvern, indiferent de culoare.

Doamne ajută!

Cu prețuire,

Toni Berbece

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5487 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: