ULTIMELE STIRI!

Lobby-ul LGBT face legea în România: Noul Ministru de Externe s-a sesizat în urma presiunilor mediatice și i-a acordat de urgență un pașaport temporar activistului homosexual Adrian Coman, deși legea nu-i permite

ActiveNews a relatat ieri despre manipularea mediatică orchestrată de ziarul Libertatea, în care statul român era acuzat de „discriminare” și „abuz” doar pentru că a respectat legea în cazul activistului Adrian Relu Coman, cel care solicitase eliberarea unui pașaport românesc, deși statul român nu recunoaște căsătoriile între persoane de același sex.

Mai precis, conform procedurilor de eliberare a actului de identitate, solicitantul este îndemnat să-și menționeze starea civilă: în cazul lui Coman, acesta a bifat „căsătorit”,deși știa bine că statul român nu recunoaște căsătoriile unisex. În aceste condiții, MAE și Consulatul român de la New York i-au refuzat acestuia cererea, la începutul anului, motivând cu legislația românească în vigoare.

În urma presiunilor mediatice, articolul din Libertatea fiind promovat pe mai multe portaluri de știri, noul Ministru de Externe, Bogdan Aurescu, s-a sesizat și a decis să-i elibereze lui Coman un pașaport temporar, astfel încât acesta să își poată exercita dreptul de vot, „unul dintre cele mai importante drepturi prevăzute de Constituție”, precizează MAE, într-un comunicat transmis Agerpres.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de joi cetățeanul român Adrian Coman s-a prezentat la sediul Consulatului General al României la New York.

Reamintim că Bogdan Aurescu a fost Ministru de Externe atunci când instituția a refuzat cererea autorităților slovace de a ridica un monument în memoria lui Ion Șiugariu, pe motiv că acest poet român, erou de război și participant la eliberarea slovaciei, ar fi fost „fascist”.

https://www.activenews.ro/stiri-politic/Lobby-ul-LGBT-face-legea-in-Romania-Noul-Ministru-de-Externe-s-a-sesizat-in-urma-presiunilor-mediatice-si-i-a-acordat-de-urgenta-un-pasaport-temporar-activistului-homosexual-Adrian-Coman-desi-legea-nu-i-permite-158727

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5839 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: