ULTIMELE STIRI!

Un băiat în vârstă de 13 ani, care a supravieţuit atacului condus de mai mulţi membri ai unui cartel de droguri din Mexic asupra unui convoi de mormoni americani, a ascuns șase fraţi în tufișuri înainte de a parcurge 23 km pentru a primi ajutor, a spus familia sa

Opt copii au supravieţuit atacului petrecut luni în nordul Mexicului în care au fost ucise trei femei și șase copii. Cinci dintre copii suferă din cauza unor plăgi cu gloanţe, relatează presa americană.

Victimele sunt membri ai familiei LeBaron, parte a unei comunităţi mormone care s-a stabilit în Mexic în urmă cu zeci de ani.

Ministrul securităţii din Mexic a declarat că este posibil ca grupul să fi fost vizat accidental, fiindu-i confundată identitatea. Cu toate acestea, membrii familiei au spus despre comunitatea mormonă că era cunoscută luările de poziţie împotriva violenţei de cartel și că a primit ameninţări și în trecut.

Statul Sonora din nordul Mexicului este împărţit și disputat de două bande rivale, „La Línea”, care are legături cu cartelul Juárez, și „Los Chapos”, care face parte din cartelul Sinaloa.

Un grup de trei mame și cei 14 copii ai lor au pornit luni dimineaţă într-un convoi de trei mașini din Bavispe în statul Sonora și se îndreptau către statul vecin Chihuahua. Femeile călătoreau împreună „din motive de siguranţă”, așa cum declara o rudă pentru CNN.

Au fost atacaţi prin ambuscadă de mai mulţi bărbaţi înarmaţi. După ce mama sa și doi dintre fraţii lui au fost împușcaţi mortal, Devin Langford (13 ani) i-a ascuns pe ceilalţi șase fraţi în tufișuri și i-a acoperit cu crengi. A plecat apoi timp pe jos, spre baza comunităţii din La Mora, unde a ajuns peste 6 ore, după cum relata Kendra Lee Miller, o rudă a familiei, pe Facebook.

Între timp, fiindcă Devin părea să nu se întoarcă suficient de repede, una dintre surorile lui, McKenzie, în vârstă de nouă ani, i-a lăsaţi pe ceilalţi fraţi în tufișuri și a plecat prin întuneric pe urma lui Devin. S-a rătăcit, însă a fost ulterior găsită de echipele de căutare.

O fetiţă în vârstă de șapte luni, Faith Langford, a supravieţuit fiindcă mama ei a apucat să o așeze pe podeaua vehiculului în scăunelul de mașină. Mama, Christina Langford Johnson a ieșit din vehicul cu mâinile ridicate pentru a cere atacatorilor să înceteze împușcarea, dar a fost împușcată, au spus martorii.

După ce Devin a ajuns în La Mora, membrii comunităţii s-au înarmat, intenţionând să plece spre locul atacului. Însă au decis să aștepte întăriri după ce „și-au dat seama că riscă să fie uciși, din moment ce au fost împușcături continue, timp de ore în șir, în munţii din apropierea La Mora”, relata Kendra Lee Miller.

Micuţa Faith a fost găsită în mașină la 11 ore de la atac. Ceilalţi supravieţuitori au fost transportaţi cu elicopterul către orașul american Phoenix. Cody, în vârstă de opt ani, a fost împușcat în maxilar și picior, Kylie, 14 ani, a fost împușcată în picior, Xander, în vârstă de patru ani, a fost împușcat în spate, iar Brixton, în vârstă de nouă luni, a fost împușcat în piept.

https://semneletimpului.ro/international/america-de-sud/mexic/un-baiat-de-13-ani-a-mers-23-de-kilometri-pe-jos-pentru-a-cere-ajutor-dupa-un-atac-care-i-a-ucis-mama-si-fratii.html

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5657 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: