ULTIMELE STIRI!

Poftă bună, doamna Irodiada!

A trimis îndată un ostaș de pază, cu porunca de a aduce capul lui Ioan Botezătorul. Ostașul de pază s-a dus și a tăiat capul lui Ioan în temniţă,
l-a adus pe o farfurie, l-a dat fetei, și fata l-a dat mamei sale. Marcu 6:27-28

O farfurie scumpă. Cea mai scumpă farfurie din lume, pentru că are capul celui mai mare om născut din femeie, omul Ioan Botezătorul. Da, întotdeauna pe capul sfinților și al eroilor se pune un preț scump. Dalila a primit aproape trei milioane de dolari pentru capul lui Samson. A murit cu ei în poșetă. Iuda a primit 30 de arginți pentru capul lui Isus, prețul pentru ogorul sângelui. I-a aruncat în Templu. Iar românii au primit câte o bere și un țap de țuică de fiecare de la turci pentru capul lui Mihai Viteazul. De atunci România cam tot fără cap e.

Imaginați-vă tabloul. Un cap tăiat recent. Cu sânge închegat în jurul jugularei, de culoare vișiniu închis. Niște plete negre ca pana corbului care atârnă pe lângă farfurie îmbibate în sânge. Ochii ieșiți mult din orbită. Limba scoasă afară, de o culoare vânăt înfiorător. O mustață și o barbă pline de urme de sânge închegat. O farfurie de arcopal sau aur mânjită toată cu dâre de sânge al unui om uscățiv și mai tot timpul flămând, pentru că Ioan postea mult, iar de câteva zile era și în temniță. Cât de sadică poți fi, Irodiada, să preferi acest tablou!

Lumina, când se aprinde în întuneric, omul mânjit, fie se spală, fie stinge lumina. Irodiada, căreia îi plăcea viața și cloaca păcatului în care se scălda, preferă a doua variantă, chiar dacă se lasă cu vărsare de sânge. Sunt convins că te va blestema în față! A spus Satana lui Dumnezeu, pariind pe Iov. Dar nu a făcut așa Iov, pentru că celui neprihănit îi răsare o lumină chiar și în întuneric. Ioan moare destul de fraged, dar rămâne în capul listei celor mai mari oameni ai planetei, pentru că și în fața morții rămâne drept. „O dată mor, de aceea vreau să mor în picioare”, spunea un general de armată.

Poftă bună, Irodiada! Să nu credeți că a mai avut vreo noapte liniștită și întreagă, această nedoamnă, toată viața ei. Nevinovăția sfântului Ioan a accentuat și mai tare vina ei. Să nu crezi că vei putea avea altă soartă câtă vreme decapitezi sfinții lui Dumnezeu. Cum se decapitează un sfânt astăzi? Prin calomnie, vorbire de rău, injurii, lipsă de supunere față de cuvânt, acuzare pe nedrept, jignire, neadevăruri spuse despre el, condamnare pe nedrept. Stop Irodiada! Destui sfinți ai decapitat! Poate că ești frate sau soră cu Irodiada. Poate că ai stat la taifas și bârfă cu ea. Poate că ai încuviințat moartea unui sfânt. Cea mai mare pedeapsă pentru tine, Irodiada, cât și pentru prietenii tăi este să trăiești mulți, mulți ani, iar la fiecare zi a ta să ți se ureze: La mulți ani….fericiți!

citeste mai mult: https://onisimbotezatu.wordpress.com/2019/08/30/pofta-buna-doamna-irodiada/

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4985 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: