ULTIMELE STIRI!

Mihai Neșu: Noi nu putem să transformăm suferința într-o șansă, dar Dumnezeu poate

Fostul fotbalist Mihai Neșu a fost prezent, vineri seara, prin videoconferință, la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Moldova, discursul acestuia fiind o mărturisire vie a credinței, dar și un reper pentru tinerii prezenți la eveniment, cărora le-a vorbit despre succes, despre suferință și despre scopul principal al vieții.
Mihai Neșu, rămas imobilizat în urma unui accident petrecut pe terenul de fotbal în 2011, nu crede că există eșecuri în viață, ci doar drumuri care se închid, urmate însă de altele, pe care Dumnezeu le deschide pentru noi.
„Nu trebuie să spunem că avem eșecuri în viață. Putem să spunem că facem greșeli, dar, de fiecare dată, dacă suntem sinceri cu noi și ne vom da seama unde am greșit, vom putea să oprim greșeala care a pornit, dar cu ajutorul unui duhovnic”, a explicat Mihai Neșu.
Potrivit acestuia, în lumea de azi e foarte greu să trăiești și să mergi pe un drum bun fără un duhovnic de care să ascultăm și căruia să-i cerem un sfat de fiecare dată când suntem nedumeriți asupra unei decizii.
„Eu cred că nu există eșecuri, există doar nici decizii mai greșite, niște drumuri care se închid, dar Dumnezeu ne deschide mereu altele. El este mereu lângă noi să ne ajute să ajungem la scopul principal, care este sfințenia, îndumnezeirea și asemănarea cu Dumnezeu. Mântuirea este doar o treaptă mai mică ca scop în viață. Serafim de Sarov spune că scopul nostru principal este sfințirea și pentru asta trebuie să ne luptăm toți. Pentru asta, suferințele ne sunt de folos, pentru a îndeplini acest scop atât de frumos pe care ni l-a lăsat Dumnezeu pe pământ”, a subliniat Mihai Neșu. Orice zi, a precizat Neșu, este o șansă de a ajunge la scopul principal al vieții.

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4848 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: