ULTIMELE STIRI!

Departamentul de Stat al Statelor Unite a prezentat relatările dramatice a zece creștini persecutați

Departamentul de Stat al Statelor Unite privind libertatea religioasă a invitat 23 de persoane să relateze experiențele dramatice prin care au trecut datorită credinței creștine. Dintre aceste persoane, Departamentul a selectat relatările a zece dintre ei pentru a le face publice.

Țările din care provin aceste persoane și numele lor sunt următoarele:

China – Ouyang Manping soție de pastor care a fost plasată sub control judiciar după o percheziție la biserică.

Cuba – Mario Félix Lleonart Barroso pastor la Biserica Baptistă Waldorf și plantator de biserici în comunitatea latino-americană din provincia Villa Clara și Havana. A fost hărțuit și arestat de nenumărate ori pentru activități religioase. În cele din urmă a ajuns împreună cu familia în Statele Unite.

Eritrea – Helen Berhane care a fost ținută captivă într-un container timp de trei ani de zile pentru credința ei. Acutlamente a scris o carte despre experiența ei.

Malaezia – soția pastorului Raymond Koh care a fost răpit de pe autostradă în 2017 și despre care nu se mai știe nimic de atunci. În anul 2011 pastorul a fost acuzat de prozelitism și a primit un colet cu două gloanțe și o scrisoare de amenințare.

Irak – Thabet Habib Yousif, preot catolic de rit haldeu de lângă Ninive care a rămas pe loc atunci când regiunea a fost cucerită de ISIS pentru a-i ajuta pe oameni să fugă în timp util. După ce orașul său a fost eliberat, a fost printre primii care s-au reîntors pentru a ajuta la reconstrucție.

Nigeria – „Estera” în vârstă de 20 de ani care a fost ținută prizonieră de către Boko Haram peste trei ani, timp în care a suferit și a fost martoră la numeroase abuzuri care i-au ucis pe unii dintre oamenii ținuți în captivitate. După eliberare, un doctor creștin a ajutat-o să ia din nou legătura cu familia sa.

Coreea de Nord – Ill Yong Joo un student de 23 de ani care a evadat la vârsta de 12 ani în Coreea de Sud unde a ascultat la posturile de radio creștine. Chiar și lucrul acesta era considerat în țara natală o infracțiune. Oricine este prins riscă să fie executat.

Sudan – Meriam Yahia Ibrahim acuzată de apostazie și infidelitate în 2014 poentru că s-a căsătorit cu un creștin. Ea a fost crescută de mama sa creștină și s-a identificat drept creștină, dar tatăl care și care a abandonat familia era musulman. A refuzat să renunța la credința creștină și a fost condamnată la moarte. În cele din urmă, după evadarea din detenție și din țară a asjuns în Statele Unite.

citeste  mai mult: http://revistacrestinulazi.ro/2019/08/departamentul-de-stat-al-statelor-unite-a-prezentat-relatarile-dramatice-a-zece-crestini-persecutati/

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4967 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: