ULTIMELE STIRI!

Ce crede Boris Johnson, noul prim-ministru al Marii Britanii, despre Dumnezeu?

S-a făcut multă vâlvă în legătură cu Boris Johnson, noul prim-ministru al Marii Britanii – despre politica sa, comportamentul său adesea neortodox și ascensiunea la putere în Marea Britanie. Dar ce crede acest politician de 55 de ani despre Dumnezeu?

Născut în 1964 în New York, sub numele de Alexander Boris de Pfeffel Johnson, noul lider al Marii Britanii a fost botezat catolic, dar ulterior convertit s-a la anglicanism. Chiar și ca membru al Bisericii Angliei, Johnson a spus cu câțiva ani în urmă că ar fi „pretențios” din partea lui să fie considerat „un creștin practicant serios”.

Conform canalului media Premier, Johnson nu este la fel de vocal în legătură cu credința sa, aşa cum au fost alţi prim-miniștri. Predecesoarea sa, Theresa May, este fiica unui vicar care și-a descris credința sa creștină ca făcând „parte din mine” și ceva care „ajută la orientarea” politicii sale.

În mod similar, fostul premier David Cameron a spus că este „evanghelic” în ceea ce privește credința sa creștină, adăugând că religia poate ajuta la insuflarea „unui cod moral” în oameni. În 2014, Cameron i-a susţinut pe creștinii persecutați, spunând: „În momentul de față, creștinii sunt cea mai persecutată religie din întreaga lume. Trebuie să ne ridicăm împotriva persecuției creștinilor și a credincioşilor altor religii oriunde și oricând putem.”

Cât despre Johnson, el și-a descris credința în acest fel:

„Presupun că propria mea credință este ca atunci când încerci să prinzi un post de radio în maşină când conduci printr-o zonă izolată. S-ar putea să-l poţi asculta, însă va fi cu întreruperi. Adică, uneori semnalul este puternic și, alteori, mi-e teamă că dispare. Și apoi revine din nou.”

citeste mai mult: https://www.stiricrestine.ro/2019/08/01/ce-crede-boris-johnson-noul-prim-ministru-al-marii-britanii-despre-dumnezeu/

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5404 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: