ULTIMELE STIRI!

Trei copii din Minnesota s-au născut vii după avorturi eșuate în 2018 și au fost lăsați să moară

Trei copii au supraviețuit unor avorturi în 2018, Minnesota, SUA, însă au murit ulterior potrivit unui nou raport statal al Departamentului de Sănătate.

Știrea vine pe fondul faptului că Democrații din Congres blochează un proiect de lege federal care urmărește să impună îngrijirea medicală de bază acordată nou-născuților care supraviețuiesc avortului.

Democrații au susținut că legislația pentru protejarea supraviețuitorilor avorturilor este o pierdere de vreme și că nu este necesară.

Date din Minnesota, de la Centrele pentru Controlul Bolilor cât și din alte surse arată faptul că există prunci care supraviețuiesc avorturilor iar aceste legi sunt necesare pentru a-i proteja.

Minnesota ține evidența celor care supraviețuiesc avorturilor din anul 2015, când activiștii pro-viață au promulgat Actul (statal) de Protecție a Copiilor născuți Vii. Reglementarea recunoaște pruncii care rezistă avorturilor drept persoane umane și impune ca aceștia să beneficieze de îngrijire medicală adecvată.

De când legea a intrat în vigoare, rapoartele de stat arată că 11 copii au supraviețuit procedurii de avort: cinci în 2016, trei în 2017 și alți trei în 2018.

Potrivit celei mai recente statistici:

Pentru anul calendaristic 01 Ianuarie – 31 Decembrie 2018, au fost raportate trei operațiuni de avort care s-au soldat cu copil născut viu.

– într-unul din cazuri, scorul APGAR era de 1 la 1 și 5 minute. Existau anomalii incompatibile cu viața. Nu au fost notate măsuri efective de conservare a vieții iar copilul nu a supraviețuit.

– într-un alt caz, măsuri de îngrijire paleativă au fost acordate conform procedurilor, dar copilul nu a rezistat.

– într-una dintre situații, copilul era pre-viabil (fetus insuficient de dezvoltat spre a rezista în afara uterului). Nu au fost raportate măsuri de prezervare a vieții iar pruncul nu a supraviețuit.

Un scor APGAR de 1 înseamă că pruncul avea una dintre următoarele trăsături: brațe sau picioare contorsionate, avea puls (sub 100 bpm), avea corpul rozaliu cu mâini / picioare albăstrii, afișa un oarecare nivel al respirației sau manifesta mișcări faciale precum grimase sau plânset slab.

http://stiripentruviata.ro/trei-copii-din-minnesota-s-au-nascut-vii-dupa-avorturi-esuate-in-2018-si-au-fost-lasati-sa-moara/

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4967 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: