ULTIMELE STIRI!

“Ferice” de cei ce mor sau se căsătoresc pentru 24 de ore la Neversea

Sunt de-a dreptul șocat de ceea ce citesc în presă despre acest eveniment de zbânțuială pe muzica electronică și de tot felul, dar de ar fi fost doar muzică și “cultură modernă” aș fi tăcut, dar nu e doar atât. Cu toții știm ce se întâmplă de fapt acolo și că prea puțin le pasă oamenilor de ce se cântă că oricum am auzit că li s-au pus și manele.

Deja s-a înregistrat un deces la Festivalul Neversea, unui bărbat i-a cedat organismul, iar alte 495 de persoane au fost asistate de echipajele Smurd de la fața locului. Iată care este bilanțul destrăbălării de pe litoral: Dintre cele 495, 7 persoane au fost transportate la spital pentru investigații amănunțite, 4 cazuri de febră, 74 cazuri escoriații, 71 cazuri cefalee, 9 cazuri alergii, 31 cazuri lipotimii, 37 traumatisme, 73 dureri abdominale și 196 alte afecțiuni medicale.

Deci despre ce vorbim aici? De ce atât de multe persoane au avut nevoie de SMURD dacă au băut doar limonadă și au ascultat muzică? Oare de la aer? Hai să nu fim naivi? Ce se întâmplă de fapt acolo? Eu aș propune ca următorul festival de genul să se organizeze chiar în curtea spitalului (sunt ironic, mai bine deloc). Dacă nu suntem capabili să-i apărăm pe copiii noștri de așa ceva măcar hai să-i avertizăm.

Un prieten îmi povestea că colegii lui de la muncă și-au mințit soțiile și prietenele că au fost detașați cu munca în Constanța și de fapt ei s-au dus să agațe fete la Neversea, să profite de consumatoarele de substanțe care iau mințile. Apoi ne mirăm că în România se avortează 400 de copii pe zi.

Ca să fie și mai ridicoli și pentru a duce imoralitatea pe culmi au pus un stand unde tinerii se puteau căsători pentru 24 de ore. Am văzut o poză, iar la standul respectiv era coadă. Credeți voi că curvia e mai puțin curvie dacă te minte unul că te-a cununat pentru 24 de ore? De ar fi coada aceea și la Starea Civilă adevărată și ce bine ar fi fost ca acele cupluri să facă coadă la maternitate unde să-și nască pruncii nu să caute aventuri de o noapte.

Unde e reacția Bisericii acestor “creștini”? Sau nu sunt oile lor? Nu mai e România o țară creștină? Oare doar la recensământ ne declarăm creștini, iar în rest suntem păgâni? Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă muzica ar fi tăcut dintr-o dată, iar un preot/pastor ar fi luat cuvântul pentru a ține o prelegere despre pericolul consumului de alcool, de droguri, de substanțe halucinogene și despre pericolul curviei? Cred că se aruncau cu sticlele și cu alte cele după el. Ce mă doare este faptul că fix aceeași oameni iau mai apoi lumină în noaptea de înviere și se bat cu pumnul în piept că s-au năsut creștini și că ei vor să moară în credința strămoșească – nimic mai mincinos. Creștin nu te naști, ci te faci printr-o relație cu Cristos, pentru că Biblia spune că cine îl iubește pe Cristos trăiește cum a trăit El și păzește poruncile Lui.

Cu iubire față de cei pierduți,
Toni Berbece

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2237419969639443&set=a.694621893919266&type=3&theater

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4985 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: