Reclame
ULTIMELE STIRI!

Actorul Michael Sleggs mai are doar câteva zile de trăit: „Nu sunt speriat de această situație. Inițial am fost, dar, m-am întors la Dumnezeu și la credința creștină. Citesc zilnic Biblia, ascult cântece creștine și predici care mi-au schimbat total gândirea spre pace și recunoștință.”

Vești îngrozitoare din partea actorului Michael Sleggs. Starul a dezvăluit că suferă de o boală în fază terminală. Potrivit acestuia, mai are puțin de trăit, așa că a decis să le împărtășească prietenilor săi virtuali și fanilor vestea teribilă.
Actorul, care a devenit cunoscut datorită rolului Michael „Slugs” Slugette în comedia BBC 3 „This Country”, a dezvăluit că zilele îi sunt numărate, așa că își va petrece ultimele zile din viață acasă, înconjurat de către cei dragi.
„Bună prieteni, după cum mulți probabil știți am petrecut mult timp în spital în ultimele luni. Această ultimă dată mi s-a spus că ajung la sfârșit și nu rămân fără opțiuni așa că m-au trimis acasă în îngrijire paliativă pentru a-mi petrece ultimele zile acasă. Nu mi s-a spus exact cât mai am de trăit dar deteriorarea s-a produs rapid.

Actorul i-a îndemnat pe fani să îi cunoască pe Iisus

Dacă vă întrebați de ce nu par speriat de această situație. Inițial am fost, dar, cum se întâmplă de obicei pe timp de criză, m-am întors la Dumnezeu și la credința creștină. Citesc zilnic Biblia, ascult cântece creștine și predici și mi-au schimbat total gândirea spre pace și recunoștință.
Băieți, indiferent de problemele medicale, am fost binecuvântat cu cea mai bună viață și cei mai buni prieteni și în afară de faptul că nu am urmat căile lui Dumnezeu mai devreme nu am niciun regret.

Dacă încă nu îl cunoașteți de Iisus, singura mea speranță este să ajungeți să Îl cunoașteți înainte să ajungeți în starea mea. Vă va zgudui lumea în cel mai bun mod posibil” a spus actorul pe social media, potrivit Unica.
Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4376 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: