Reclame
ULTIMELE STIRI!

Zece fraţi din Arad au rămas orfani, un şofer beat le-a ucis tatăl, care venea de la muncă, pe bicicletă

Zece fraţi din Arad au rămas orfani, un şofer beat le-a ucis tatăl, care venea de la muncă, pe bicicletă. Bărbatul a fost pur şi simplu decapitat în impactul cu maşina care l-a lovit.

Un tată a murit într-un mod cumplit, sâmbătă, în timp ce se afla pe bicicletă, iar în urma lui au rămas zece copii orfani şi o soţie care nu ştie cumse va descurca. Bărbatul, care locuia în Horia, a fost decapitat în zona localității Vladimirescu.

Moartea bărbatului a adus durere în sufletul soției și a celor zece copii. El era și singurul care lucra, era ajutor comercial la o societate din Arad, scrie Ziar de Arad. Cu venitul lui și alocațiile celor mici se descurcau. Locuiau toți într-o locuință din Horia, cu două camere, cu chirie.

Mișcat de cele întâmplate și mai ales că îi cunoaște pe doi dintre copiii familiei, Valentin Căldăraș, a sărit din nou în ajutor și a demarat o campanie pe Facebook.

„Dacă se poate să ajutăm familia Andonie. Tatăl care a fost decapitat a lăsat în urmă zece copii. Ei locuiesc cu chirie și au doar două cămăruțe. Toți cei care doriți să ajutați această familie greu încercată o puteți face atât direct la familie sau mă puteți contactati pe acest nr :0755503549.”, este anunțul postat pe Facebook.

Mama nu are un cont deschis încă la bancă și nici nu are telefon, așa că până se rezolvă situația banii se vor strânge de către Valentin Căldăraș.

Copiii rămași orfani sunt: Fabian 4 ani, Alex 5 ani, Marian 6 ani, Titi 8 ani, Vali 9 ani, Denisa 11 ani, Dana 14 ani, Marius 15 ani, Claudiu 17 ani și Roxana 19 ani.

https://observator.tv/social/zece-frati-arad-orfani-sofer-beat-ucis-tatal-venea-de-la-munc-pe-bicicleta-294422.html?utm_source=Facebook%2520Observator&utm_campaign=Facebook&utm_medium=Social&utm_term=articol&utm_content=294422

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4376 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: