ULTIMELE STIRI!

Devotional – Sunteti coplesiti de teama?

Când frica noastră devine copleșitoare, trebuie să ne reamintim cât de mare este Dumnezeul nostru. Trebuie să ne amintim de toate izbăvirile Sale mari pentru aceia care s-au încrezut în El și să ne însușim aceeași putere maiestuoasă pentru încercarea noastră din prezent. Frica nu poate ajunge la vreun slujitor care are viziunea măreției și puterii lui Dumnezeu.

Neemia a înțeles bine lucrul acesta. El avea pace în orice vreme, chiar în timp ce Ierusalimul era înconjurat de o coaliție puternică de națiuni gata să atace. O rămășiță trudită lucra tot timpul pentru a restabili zidurile Ierusalimului împotriva acestor adversari. Ei trebuiau să stea cu o daltă într-o mână și o sabie în cealaltă. Pe măsură ce orele treceau, frica începea să se instaleze.

Cum au putut să reziste înaintea temerilor? Neemia le-a amintit de cât de mare și de puternic este Dumnezeul lor: „Nu vă temeţi de ei! Aduceţi-vă aminte de Domnul cel mare şi înfricoșător şi luptaţi pentru fraţii voştri, pentru fiii voştri şi fetele voastre, pentru nevestele voastre şi pentru casele voastre!” (Neemia 4:14).

Acesta este exact modul în care Moise a tratat cu frica din Israel. El a instruit poporul: „Dacă ar trebui să spuneți în inima voastră: „Poate că vei zice în inima ta: „Neamurile acestea sunt mai mari la număr decât mine; cum voi putea să le izgonesc?” Să nu te temi de ele. Adu-ţi aminte ce a făcut Domnul Dumnezeul tău lui faraon şi întregului Egipt… Să nu te înspăimânţi de ei; căci Domnul Dumnezeul tău este în mijlocul tău, Dumnezeul cel mare şi înfricoșător” (Deuteronom 7: 17-18, 21).

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/10604-devotional-sunteti-coplesiti-de-teama?fbclid=IwAR3UUDA2J0MLFjlcL24MEsfRVeaWTRlth4o4YLugifVQwzFoJJNoWr7L6qY#ixzz5od1CGfKR
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5268 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: