Reclame
ULTIMELE STIRI!

Când viața ta depinde de alții și tu le ignori sfaturile lor bune…

Vi s-a întâmplat vreodată să fiți într-o mașină cu cineva necunoscut și acea persoană să vă zică ceva… interesant? Gândiți-vă pentru o clipă la acel moment și analizați dacă ceea ce v-a transmis acea persoană era bun pentru tine sau nu. Și apoi imaginează-ți că ceea ce a spus a fost bine pentru tine, dar tu ai dat cu piciorul la acel sfat… Mai poți face ceva acum?

O femeie a comandat recent o mașină Uber pentru a o duce la o clinică de avort, iar acesta a lăsat-o la o stație de alimentare… și a refuzat să continue călătoria. Femeia acum ia în considerare să îl dea în judecată pe acest șofer necunoscut, însă nu este clar dacă ea are un caz solid. Dar să vă redau evenimentele de la cap la coadă, ca să pricepeți despre ce este vorba.

O tânără de 20 de ani, studentă la un colegiu a postat recent ceva pe Reddit (un site de socializare) un material care a devenit viral; în această postare a ei spunea că a aflat că este gravidă și că a decis să meargă la o clinică deoarece ”nu era în postura adecvată să îngrijească pentru un copil”. Deși era o clinică Planned Parenthood lângă campusul ei din Cornell din Ithaca, N.Y., ea a ales să viziteze o clinică de avort care se afla la o distanță de o oră de locația ei pentru că… acolo se puteau rezolva lucrurile mai rapid.

Următorul lucru care l-a făcut ea a fost să comande un Uber care să o ducă la această clinică. După vreo cinci minute de condus, șoferul a întrebat-o pe tânără, ”Mergem cumva la o clinică Planned Parenthood?” la care ea a răspuns ”nu” – clinica nu este una care aparține Planned Parenthood – însă șoferul a fost persistent și a mai întrebat-o după câteva minute, ”Este cumva o clinică de avort?

Ea a rămas tăcută. Șoferul a menționat că soția lui era gravidă și că i-a spus ”Vei regreta această decizie pentru tot restul vieții tale”, conform postării ei de pe Reddit. El a descris către tânăra aceasta avortul în detaliu și apoi i-a spus ”Sunt așa de multe lucruri pe care ei nu ți le spun”.

După ce am parcurs jumătate de drum până la destinație, el a oprit brusc fără nici o avertizare. Ne aflam la o stație de alimentare și un butic de antichități închis, iar în jurul nostru nu era nimic decât o pădure și terenul unor fermieri”, scria tânăra în postarea ei.

Șoferul i-a spus ulterior, ”Îmi pare rău, nu te pot duce mai departe”. El i-a spus că o poate duce înapoi în orașul din care a preluat-o, dacă dorea ea.

Am ieșit imediat din mașină și am început să plâng. Mi-am sunat ambii părinți de trei ori, însă ei nu au răspuns la telefon”, menționa ea. ”Apoi l-am sunat pe iubitul meu și el a ridicat repede telefonul și a răspuns. Cumva a reușit să mă calmeze și să mă facă să sun la clinica cu pricina să le spun ce s-a întâmplat și să apelez la o companie locală de taxi”.

citeste mai mult: https://crestinismtrait.blogspot.com/2019/05/cand-viata-ta-depinde-de-altii-si-tu-le.html

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4296 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: