Reclame
ULTIMELE STIRI!

Este masturbarea un păcat?

Adesea oamenii mă întreabă dacă este masturbarea o modalitate acceptabilă și onorabilă pentru o persoană necăsătorită, dea-și controla poftele sexuale. Înainte de a vă spune care este părerea mea, haideți să parcurgem realitatea. Biblia ne îndrumă în toate aspectele privitoare la sexualitate.

De exemplu, ne spune despre faptul că actul sexual în afara căsătoriei contravine principiilor lui Dumnezeu și este distructiv (vezi Efeseni 5:3, Apocalipsa 2:20). Ne arată cât se poate de clar că unirea cu un animal este o urâciune (vezi Exodul 22:19, Deuteronom 27:21). Dumnezeu ne spune că actul sexual dintre două persoane de același sex este un păcat împotriva lor și împotriva Cerului (vezi Leviticul 18:22, Romani 1:24-28). Lista lucrurilor permise și a celor interzise continuă de-a lungul Bibliei, și cu toate acestea, despre masturbare nu se face referire niciunde. Pe mai mult de 1.700 de pagini scrise de-a lungul câtorva mii de ani, de către mai bine de 40 de scriitori din diferite țări și culturi, așa cum vă spun, Biblia nu menționează nici măcar o singură dată despre masturbare.

Prin urmare, tăcerea lui Dumnezeu cu privire la această problemă cu care, în mod evident, fiecare generație a avut de-a face, lasă de înțeles că e în regulă, sau pur și simplu denotă indiferență din partea Lui? Răspunsul e nu, ci mai degrabă ne comunică faptul că fiecăruia dintre noi ni s-a dat permisiunea de a rezolva această problemă direct cu El, în mod personal, în limitele virtuților și valorilor pe care El deja ni le-a descoperit. Știm faptul că, potrivit celor spuse de Isus Hristos, a pofti pe cineva în inima ta este echivalent cu a comite adulter (vezi Matei 5:28). Prin urmare, se înțelege de la sine faptul că masturbarea în timp ce te imaginezi cu cineva îți violează cu certitudine integritatea și îți corupe inima. Am consiliat odată un bărbat mai în vârstă care de la vârsta de treisprezece ani se masturba de șapte ori pe zi. A fost atât de legat de acest obicei, încât a devenit dominant în viața lui. Orice lucru care ajunge să te stăpânească devine dependență, aducând în final distrugerea. Dependențele se dezvoltă în pivnițele negării. Negarea înseamnă evitarea rădăcinii problemelor care îți cauzează suferință în inimă, prin acoperirea lor cu plăceri. Acesta este motivul pentru care dependențele sexuale sunt excesive în lumea noastră.

Mulți oameni au ascuns un monstru în pivnița lor și încearcă să pretindă că de fapt el nu există. Ridică atât de mult volumul muzicii în casă, așa încât să nu-i poată auzi respirația prin gaura cheii. Apoi, din când în când, îi aruncă câte un băț sau două, încercând să-l potolească, și astfel vecinii să nu afle că există un monstru închis acolo. Însă cu fiecare zi monstrul crește din ce în ce mai puternic, până când, în final, într-o zi va scoate ușa din balamale și va ucide pe oricine va găsi în casă. Masturbarea reprezintă muzica finală, care acoperă răgetele puternice din pivnița inimii noastre. Dacă vom nega rădăcina problemei poftei sexuale hiperactive, e posibil ca în final lucrul acesta să ne distrugă.

Sursa: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/sexualitate/pornografie/8066-este-masturbarea-un-pacat?fbclid=IwAR1EqtTZ2Hrl3DoI2gZF0WA21UkGtjaMomJ__CdfQDXSuIQEDloKjtbO9nI#ixzz5lEKoGVgo
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4489 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: