ULTIMELE STIRI!

Boicot masiv al unui film pro viață despre convertirea directoarei unui gigant al avorturilor

Twitter a blocat sâmbătă contul oficial al filmului „Neplanificat” (Unplanned) și doar protestul masiv al utilizatorilor, care l-au etichetat pe co-fondatorul Jack Dorsey, a dus la reactivarea contului, informează site-ul Averea Bisericii.
Proiectul cinematografic a stârnit reacții de împotrivire la Hollywood și de cenzură pe canale TV precum Travel Channel, Cooking Channel, Lifetime sau Hallmark, care au refuzat să îi facă publicitate (contra cost). De asemenea, Motion Picture Association of America a încadrat filmul „Unplanned” la categoria „R –restricted/acces restricționat”, categorie destinată de regulă filmelor ce conțin violență, limbaj vulgar, nuditate sau sex.
Povestea filmului urmărește destinul lui Abby Johnson, directoare a clinicii „Planned Parenthood” (de planificare familială), care, în urma unor experiențe personale, a devenit susținătoare a protejării vieții intra-uterine a ființelor umane.
„Planned Parenthood” este cea mai mare rețea de susținere a avortului din lume, fiind finanțată parțial de la bugetul de stat al S.U.A. Fundația fondatorului Microsoft, Bill Gates, dar și Fundația Ford a miliardarului Buffet se numără printre finanțatorii acestei corporații care, anual, pune capăt vieții a peste 300.000 de prunci nenăscuți.
În prima săptămână de la lansare, filmul „Neplanificat” a ajuns cu încasările pe locul al patrulea, în ciuda boicotului publicitar. „Unplanned” a avut inițial o valoare estimată de 6,4 milioane de dolari, conform Box Office Mojo.
„Suntem bucuroși de faptul că poporul american a răspuns cu acest sprijin masiv, așteptăm cu nerăbdare să vedem ce se întâmplă în săptămânile următoare”, au declarat într-un comunicat de presă co-regizorii și scenariștii Chuck Konzelman și Cary Solomon. Aceștia folosesc pentru a treia oară serviciile companiei de producție și distribuție Pure Flix, care dovedește deschidere față de publicul creștin, ocupându-se în trecut și de filmele „God’s Not Dead” (Dumnezeu nu a murit) și „God’s Not Dead 2”.
„Mă bucur pentru succesul acestui film”, a declarat Michael Scott, din partea conducerii firmei Pure Flix, „sperăm că cei din ambele tabere ale dezbaterii vor viziona Unplanned și vor începe să aibă un dialog propriu, acest film poate fi scânteia ce ar putea aduce mai multe inimi și minți la înțelegerea valorii vieții”.
„Tot mai mulți americani vor recunoaște sanctitatea vieții în urma unor povești cu mesaj puternic cum este aceasta. Este foarte bine să vedem cum cinematografe de pe tot cuprinsul țării rulează „Unplanned”, un nou film pro-viață, profund inspirațional, bazat pe best-seller-ul lui Abby Johnson”, a afirmat pe Twitter vicepreședintele S.U.A., Mike Pence.
La rândul său, Donald Trump Jr. a retransmis de pe contul său de Twitter apelul lansat în rețea de producătorii „Unplanned” în urma blocării de către Twitter a contului de promovare a filmului chiar în weekend-ul lansării acestuia în cinematografe.

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5122 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: