Reclame
ULTIMELE STIRI!

Tony Berbece: Să nu te duci în locurile pe unde trece îngerul morții frecvent

Am vizitat acum câțiva ani doi adolescenți care erau să moară arși de vii într-un club unde nu aveau ce căuta la ora la care a pornit incendiu și la nicio altă oră de altfel. Am vorbit cu mama unuia dintre ei care îmi spunea că s-a lăsat influențată de rugămințile stăruitoare ale adolescentului, însă regretul ei era enorm. Cu siguranță ar fi avut moartea propriului fiu pe conștiință dacă tragedia s-ar fi întâmplat. A promis înaintea lui Dumnezeu că va fi mai autoritară cu el.
Un alt tânăr imediat după ce s-a căsătorit a început să-și înșele nevasta și să bea mult cu băieții. Într-o seară pe când soția lui gravidă îl aștepta acasă el s-a dus la bar, a băut tot ce avea și când a ieșit din bar s-a dezechilibrat și s-a dus direct în șosea pe unde trecea o motocicletă, care l-a târât 50 de metri. I-a rupt coloana, iar azi e paralizat.
În Biblie am citit clar cum evreilor li s-a interzis să iasă noaptea afară din casele lor atunci când Nimicitorul va trece pe la casele egiptenilor (Exod 12:22). Când noi vizităm “casele de petreceri ale egiptenilor” sunt șanse foarte mari să ne întâlnim cu Nimicitorul, care a ieșit să judece păcatul și pe păcătos împreună cu el. Orice evreu a fost găsit într-o casă egipteană a fost ucis pe loc, pentru că sunt momente și locuri în care delimitarea creștinilor de necreștini trebuie să fie evidentă.
Am un prieten care s-a îndepărtat de Dumnezeu și s-a reîntors acasă ca fiul risipitor, dar nu din cauza mirosului urât de la porci și nici din cauza sărăciei, ci din cauza faptului că a fost otrăvit într-un club pe “simplul motiv” că era figurant și mult mai interesant pentru femei decât cei care au recurs la această mișelie. A fost în comă și s-a refăcut miraculos. A învățat o lecție și niciodată nu a mai călcat într-un club, pentru că șansele să te întâlnești cu Nimicitorul acolo sunt mari.

Pe mulți ne prinde moartea, dar depinde unde și în ce stare era sufletul nostru. Și cei neprihăniți mor de timpuriu uneori, însă moartea lor e plăcută Domnului, pentru că au murit în ascultare de El, destinația lor e sigură. Dar dacă mori când mai torni un păhărel, când mai tragi un fum de țigară, când mai tragi o doză sau o linie, când ești în pat cu amanta, sau când urli din toți plămânii că ai o listă de păcate și vei trece prin toate, atunci unde te duci?
Alege să rămâi lângă Dumnezeu!
Tony Berbece
Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4199 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: