ULTIMELE STIRI!

Am făcut avort în trecut, ce să fac acum?

Simplul fapt că îți pui această întrebare arată că ești pe drumul ce bun! Dacă nu ți-ai fi pus această întrebare, ar fi fost o mare problemă, deoarece acest lucru ar fi arătat despre tine că vezi avortul ca ceva normal, nesemnificativ, care nici nu te marchează. Dar, odată ce ai pus întrebarea „ce sa fac?”, ai nevoie de un răspuns.

Indiferent cum ai rămas însărcinată, fie erai căsătorită și ai rămas însărcinată cu soțul, fie în afara căsătoriei, într-o relație extraconjugală, faptul că ai făcut avort, nu e un lucru bun!

Biblia ne spune în cele zece porunci, „SĂ NU UCIZI!”. Viața, înaintea lui Dumnezeu, nu este numai după naștere, ci copilul trăiește chiar în faza de dezvoltare intrauterină. Viața apare chiar din momentul concepției. Dătătorul vieții este Dumnezeu. Și Dumnezeu spune: „SĂ NU UCIZI!”. Dumnezeu va judeca pe „femeile preacurve și pe femeile ucigătoare de copii” (Ezechiel 16:38). Asupra femeii care face avort, este scris că Dumnezeu va aduce judecata. Nu eu sunt judecătorul, ci Dumnezeu judecă.

Există însă o soluție și am o veste bună: Domnul Isus ne spune în Luca 19:10, că El a venit să caute și să mântuiască ce era pierdut! Să nu vină judecata Lui Dumnezeu peste tine la judecata viitoare, ci vino acum înaintea lui Dumnezeu și mărturisește-ți păcatul.

Dacă ești căsătorita și ai rămas însărcinată cu soțul tău, și ai ales să faci avort, ai numai un singur păcat: păcatul avortului. Dacă însă este vorba de o sarcină în afara căsătoriei, într-o relație extraconjugală, păcatul este dublu. Este și cel al curviei sau preacurviei. Soluția pentru ambele păcate este pocăința! Domnul Isus a spus: „Pocăiți-vă și credeți în Evanghelie”. Pocăința nu este confesională. Pocăința trebuie făcută înaintea lui Dumnezeu. Mărturisește păcatul: „Am păcătuit împotriva Ta! Tată, am păcătuit. Îmi plâng păcatul!”

Pentru oricine care se pocăiește și vine înaintea lui Dumnezeu mărturisindu-și păcatul, stă scris în Scriptură următorul lucru: „Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice neleguire” (1 Ioan 1:9). Aici e inclus și păcatul avortului și păcatul curviei și preacurviei. Dacă o femeie vine înaintea lui Dumnezeu și îl mărturisește, El e credincios și drept ca să o ierte și să o curățească de orice nelegiuire.

După ce ai mărturisit păcatul, însușește-ți iubirea și iertarea lui Dumnezeu. Păcatul e groaznic, îl îndurerează pe Dumnezeu. El L-a dat pe Isus să moară pe cruce pentru păcatele noastre. Când mărturisești păcatul, începi să-l vezi așa cum îl vede Dumnezeu, și atunci te lași de el, nu mai vrei să îl faci niciodată. Hristos i-a spus femeii prinse în adulter: „Nici Eu nu te osândesc. Du-te și să nu mai păcătuiești!”

Ai făcut avort? Poate ai mustrări de conștiință, poate ai coșmaruri, poate ai vise în care copilul te cheamă, copilul te strigă, fiindcă se întâmplă, și asta înseamnă că suferi de simptom de depresie. Ce trebuie să faci?

Încrede-te în Dumnezeu. Cheamă numele lui Dumnezeu. Vino și mulțumește-I și spune-I: „Doamne, Îți mulțumesc că mi-ai iertat păcatul. Îți mulțumesc că am putut mărturisi păcatul acesta înaintea Ta, și Tu m-ai iertat.”

Următorul pas este să te ierți pe tine însuți. Iar, atunci când diavolul vine și te acuză, respinge acuzațiile lui. Însușește-ți cuvântul lui Dumnezeu din Evrei 8:12. Dumnezeu ți-a iertat păcatele și nu-Și mai aduce niciodată aminte de ele.

Dacă te-ai pocăit de păcatul avortului, vreau să îți spun pe baza Sfintei Scripturi, că Dumnezeu nu Își mai aduce niciodată aminte de păcatul avortului tău. Tu îți vei aduce aminte, dar când se întâmplă acest lucru, vorbește amintirilor tale: „Da, am făcut avort, dar m-am pocăit înaintea lui Dumnezeu și sângele Domnului Isus m-a spălat și m-a curățit de orice păcat. Dumnezeu mi-a iertat păcatul avortului și eu merg înainte în viață, iertată, eliberată datorită faptului că Dumnezeu este credincios și drept, și m-a iertat. Iar El nu poate să Se dezică.”

Sfatul meu pentru tine este următorul: Du-te și să nu mai păcătuiești!

Sursa: https://alfaomega.tv/pro-viata/resurse-pro-viata/5273-am-facut-avort-in-trecut-ce-sa-fac-acum?fbclid=IwAR1I0SZ0_CiItwsZPgPd2CUmHZvNzJTH6bm42gP1MBsyToZyXqreyTTk2dM#ixzz5iyVKof5D
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5379 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: