ULTIMELE STIRI!

Steve Jobs: „Mă bucur că nu am sfârșit într-un avort”

În urma morții lui Steve Jobs din 2011, nu puțini sunt cei care s-au întrebat cum ar fi arătat lumea acum, care ar fi fost progresele tehnologice în această societate dacă mama vizionarului fondator al companiei Apple, inventatorul iPod-ului, iTunes-ului, iPhone-ului și iPad-ului ar fi decis să facă un avort în loc de a-și da fiul spre adopție.

Într-un fel, societatea este datoare față de Joanne Simpson, acea studentă curajoasă care, în 1955, în urma unei sarcini nedorite, deși ar fi voit să rămână cu copilul, s-a văzut obligată de către circumstanțe să-l dea în adopție.

Steve Jobs a vrut la începutul anilor ’80 să o găsească și să-i mulțumească personal mamei sale biologice pentru decizia de a păstra sarcina, în ciuda tuturor dificultăților, după cum povestește în noua biografie oficială despre Steve, biograful Walter Isaacson.

Jobs i-a explicat lui Isaacson motivul pentru care era atât de decis să o găsească pe mama sa biologică: „Voiam să o cunosc în mod deosebit pentru a ști dacă este bine și pentru a-i mulțumi că nu am sfârșit într-un avort.”

„Ea avea 23 de ani și a trecut prin multe dificultăți pentru a putea naște”, explică Jobs în biografia publicată de Isaacson.

În anii 1950 avortul era ilegal și probabil Joanne Simpson nu s-a gândit niciodată la acestă opțiune după ce a rămas însărcinată cu un imigrant sirian pe nume Abdulfattah Jandali, un imigrant sirian. Când sarcina a început să fie vizibilă, ea a plecat în San Francisco pentru a naște copilul și a-l da spre adopție.

Jobs a reușit să o găsească și să aibă o întâlnire cu ea. El povestește că, după ce s-au cunoscut, adeseori ea izbucnea în plâns și își cerea scuze pentru că l-a dat spre adopție. „Nu te îngrijora […] Eu am avut o copilărie extraordinară. Am ajuns foarte bine”, răspundea Jobs.

Când boala Joannei, în vârstă de 79 de ani, a început să progreseze și să dea semne de demență, fiul său a ajutat să fie dusă la o clinică specializată și i-a asigurat tratamentul până la sfârșitul zilelor ei. Jobs a refuzat mereu să se întâlnească cu tatăl său.

În orice caz, dacă tatăl Joannei nu l-ar fi respins pe logodnicul ei sirian, poate ea ar fi putut să se căsătorească cu Abdulfattah și povestea lui Jobs ar fi fost diferită.

Sursa: https://alfaomega.tv

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4814 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Steve Jobs: „Mă bucur că nu am sfârșit într-un avort”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: