Reclame
ULTIMELE STIRI!

Mama lui Andrea Bocelli: „Medicii mi-au spus să fac avort”

„Medicii mi-au spus să fac avort deoarece copilul meu se va naște cu o boală congenitală. Am decis să duc sarcina la capăt!”

Edi Aringhieri, mama cunoscutului tenor italian Andrea Bocelli, a vorbit într-o emisiune TV  despre cele mai importante momente din viața fiului său: din ziua în care acesta și-a pierdut vederea, la doar 12 ani, până la drumul lung până ce a devenit unul dintre cei mai renumiți artiști din lume.
Cel mai emoționant episod relatat de mama artistului a fost momentul în care medicii au sfătuit-o să avorteze, deoarece copilul avea să se nască cu o maladie congenitală.
„Am dus sarcina la capăt, contrar părerii medicilor”, a spus Edi Aringheri pentru Rai Uno.
Situația este povestită chiar de Andrea Bocelli:
„O tânără soție însărcinată a fost dusă la spital pentru o simplă criză de apendicită. Medicii au fost nevoiți să-i pună ghiață pe stomac, iar la finalul acestor tratamente medicii i-au recomandat să avorteze copilul. I-au spus că aceasta e cea mai bună soluție pentru că pruncul se va naște sigur cu o anumită dizabilitate / infirmitate. Dar tânara și curajoasa soție a decis să nu facă avortul și copilul s-a născut. Acea femeie era mama mea și acel copil eram eu.” a povestit muzicianul.
„Poate sunt subiectiv dar cred că ea a făcut alegerea potrivită. Și sper că această poveste să fie un îndemn pentru acele mame care se află uneori în momente dificile, în momente de viață complicate, dar vor să-și salveze viața copilului.” a mai adăugat el.
„Am decis să duc la capăt sarcina”, a povestit și mama lui Bocelli, Edi Aringheri. Pledoaria sa pentru viață se dorește a fi o încurajare pentru femeile însărcinate care ajung să primească astfel de verdicte.
„Am ținut să spun această poveste pentru a da putere familiilor care se confruntă cu situații similare celei pe care am trăit-o eu și familia mea”, a mărturisit mama tenorului italian.
În 2016, tenorul italian a vorbit despre cum părinții săi,  Edi și Alessandro (care a murit în 2000, ed.), i-au dat putere și l-au învățat cum să treacă peste această dramă a vieții: „prin credința de neclintit în Dumnezeu, care, uneori, «pariază» pe copiii Lui, punându-i în fața unor lovituri dure ale vieții”.
„Când ai legătură cu suferința, a ta sau a altora, și mai ales atunci când la mijloc e vorba de ființe nevinovate, este agonizant să poți să recunoști și să accepți asta, pentru că mintea omului nu este făcută să înțeleagă logica lui Dumnezeu. El este etern și infinit, în timp ce rațiunea noastră tinde să se împotrivească. Dumnezeu este în mintea noastră, așa cum marea ar sta într-o găleată mică, unde, din nefericire, intră câțiva litri de apă. Cu toate astea, avem o cale privilegiată de a ajunge la Dumnezeu: calea inimii”, spunea Bocelli.
Și concluziona: „Fără credință este dificil să dai un sens vieții. Fără credință, trecerea noastră pe acest pământ este o tragedie anunțată care, în cel mai bun caz, se sfârșește cu bătrânețe, boală și moarte”.
Sursă: Active News

Sursa: https://alfaomega.tv/pro-viata/resurse-pro-viata/8394-mama-lui-andrea-bocelli-medicii-mi-au-spus-sa-fac-avort?fbclid=IwAR2ZX0E-8yOQ5T01LPING4qwejJRGAStBgfazy5XVZ2lfz3oTibxORg3Eqw#ixzz5hBEfbOV4
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4176 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: