Reclame
ULTIMELE STIRI!

Pentru a treia oară în mai puțin de 3 săptămâni, Donald Trump și-a exprimat ferm poziția pro-viață, în discursuri cu mare audiență națională și internațională…

Președintele Donald Trump susține viața în cadrul Micului Dejun Cu Rugăciune Națională – „Fiecare viață este sacră și fiecare suflet este un dar prețios din rai”
La numai o zi după reafirmarea poziției ferme pro-viață în fața Congresului și a întregii națiuni americane, în discursul despre Starea Uniunii, în care a condamnat dur recent adoptata lege din statul New York, care legalizează avortul până în momentul nașterii, precum și legea criminală propusă de democrați în Virginia, care permite infanticidul, președintele american a continuat discursul pro-viață în cadrul Micului Dejun cu Rugăciune Națională.
„Fiecare copil este creat după chipul sfânt al Domnului. Fiecare viață este sacră și fiecare suflet este un dar prețios din rai. Ca parte a angajamentului nostru de construi o societate dreaptă și iubitoare trebuie să construim o cultură care ocrotește demnitatea și sfințenia vieții nevinovate”, a declarat Donald Trump astăzi. „Înainte de a te fi zămislit în pântece, te-am cunoscut, și înainte de a ieși din pântece, te-am sfințit”, a folosit președintele american pasajul favorit din Biblie al vicepreședintelui Mike Pence, rostit recent de acesta din urmă în fața sutelor de mii de participanți la Marșul pentru Viață.
Este cea de a treia oară în mai puțin de 3 săptămâni când Donald Trump își exprimă ferm poziția pro-viață, în discursuri cu mare audiență națională și internațională. Precedentele au fost mesajul transmis celor peste jumătate de milion de participanți la Marșul pentru Viață din 18 ianuarie din Washington și discursul pentru Starea Uniunii din 5 februarie, urmarit de zeci de milioane de americani și și amplu reflectat în presa americană și internațională.
Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4179 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: