Reclame
ULTIMELE STIRI!

4 jucători care vor evolua în finala Super Bowl vorbesc despre credinţa în Isus Hristos

Iubitorii sportului din S.U.A. aşteaptă cu nerăbdare marea finală a fotbalului american, ce va avea loc duminică 3 februarie în oraşul Atlanta şi va opune echipele Los Angeles Rams şi New England Patriots.

Patriots sunt echipa americană cu cele mai multe apariţii în finalele Super Bowl. Tot ei au şi 38 de jucători care au evoluat într-un Super Bowl, în timp ce Rams au doar 4.

Rex Burkhead, de la Patriots, spune că jocul se reduce la „aşteptările pe care le au antrenorii şi jucătorii. Scopul este să câştigăm finala, aşa că trebuie să ne mişcăm, să abordăm partidă în cea mai bună formă şi să înţelegem că treaba noastră nu este gata până la  finalul partidei”

Totuşi, unii dintre jucătorii ce vor fi prezenţi pe teren spun că există lucruri mult mai importante decât trofeul Lombardi, ce îi va recompensa pe câştigători.

Dwayne Allen, de la Patriots: „Faptul că am Cerul în minte, mă ajută să am o perspectivă bună asupra a ceea ce este cu adevărat important în viaţă. Voi juca în acest joc, este momentul de vârf al carierei mele sportive, şi chiar dacă ar trebui să fie totul pentru mine, în marea schemă a lucrurilor, este totuşi doar un joc.”

Brandin Cooks, de la Rams, este mai îndrăzneţ: „Ştii, mă gândesc la Isus Hristos, şi chiar înainta ca El să fi făcut vreo minune, Dumnezeu a zis: „Aceste este Fiul Meu preaiubit în care îmi găsesc toată plăcerea Mea”. Aşa că meditez la acest lucru şi mă gândesc că poate Dumnezeu iși găsește plăcerea in ce fac eu. El mi-a dat darul de a putea să evoluez în acest joc  şi vreau să joc la acest nivel pentru a-i da Lui glorie.”

citeste mai mult: https://www.stiricrestine.ro/2019/02/01/4-jucatori-care-vor-evolua-in-finala-super-bowl-vorbesc-despre-credinta-in-isus-hristos/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4028 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: