Reclame
ULTIMELE STIRI!

Devotional – Il vom lasa pe El sa domneasca?

În epistola sa către Galateni, apostolul Pavel a scris: „Dacă trăim în Duhul, să şi umblăm și în Duhul” (Galateni 5:25). În toată Scriptura, este foarte clar faptul că Dumnezeu dorește ca fiecare dintre copiii Săi să se predea domniei și călăuzirii Duhului Sfânt. De fapt, scopul principal al Duhului în momentul în care locuieşte în noi este acela de a ne îndruma și de a ne călăuzi în tot ceea ce facem.

Duhul Sfânt oferă instrucțiuni absolute și detaliate celor care umblă împreună cu El. Când umblăm în Duhul, nu trăim în confuzie sau îndoială. Direcția lui este clară și distinctă. Primii ucenici ai lui Hristos au înțeles acest adevăr și I-au permis Duhului să-i îndrume în fiecare decizie, fiecare mișcare, fiecare acțiune. Duhul Sfânt le vorbea și îi călăuzea în fiecare moment. Nu au fost luate decizii fără ca aceştia să fi ascultat mai întâi vocea Duhului. Motto-ul bisericii din întregul Noul Testament a fost: „Cine are urechi de auzit, să audă ce are de spus Duhul bisericii”.

Tu și cu mine avem astăzi aceeași oportunitate. Același Duh care i-a călăuzit pe credincioșii din vechime în umblarea lor cu Domnul trăiește în voi și în mine, îndemnându-ne zilnic să-L ascultăm, să I ne supunem, şi să înţelegem care este voia şi călăuzirea Sa. El promite că vom beneficia astfel de puterea și eficacitatea dincolo de visele noastre cele mai îndepărtate. Singura întrebare este: Îi vom permite Lui să domnească?

Sunt întotdeauna uimit de cât de minunat este să mă aflu în binecuvântarea lui Dumnezeu. Când Dumnezeu vă călăuzeşte calea, acesta este întotdeauna un lucru revigorant și neaşteptat. Nu este niciodată plictisitor, previzibi sau obișnuit, ci întotdeauna este revigorator.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4086 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: