ULTIMELE STIRI!

Tony Berbece: Infidelitatea ucide…

Dragilor, când vă faceți o relație primul lucru pe care să-l faceți să nu fie altceva decât o rugăciune zdravănă în care să-L rugați pe Dumnezeu să vă ajute să fiți credincioși până la moarte celei/celui căreia/căruia i-ați jurat dragoste. Pentru că infidelitatea chiar ucide. Uitați-vă bine la bărbatul din poză. Și-a pus capăt zilelor pentru că a fost înșelat. Cine zice că viața poate fi trăită fără a ține cont de sentimentele celuilalt se înfrățește cu Satana, care este tatăl tuturor crimelor și relelor din lume.

Sigur că nu sinuciderea este soluția în astfel de cazuri, dar durerea trădării este cumplită. Am cunoscut în pușcăria de femei un caz înfiorător, o tânără blondă și frumoasă ca un înger și-a ucis soțul și femeia cu care acesta o înșelase. Era închisă acolo pe viață. Destin frânt de preacurvia bărbatului ei. Nici asta nu e o soluție, dar din păcate femeia și-a pierdut mințile. Tare mult am vrea ca oameni să detașăm poftele trupești de sentimente, dar nu se poate.

Trăiți curat și fiți credinciosi pentru că o singură femeie/un singur bărbat este extra suficient pentru satisfacerea tuturor poftelor și bucuriilor vieții trupești. Dumnezeu a pus în cel de lângă noi tot ce avem nevoie pentru a nu duce lipsă de niciun bine și pentru a nu ne uita în curtea veciunului. Pornografia și pofta rea lăsată să se manifeste prin noi, priviri aruncate cu lăcomie la trupul altuia, flirtul, toate acestea ne fac să ne plictisim de partener, dar asta este o deformare a omului făcut după chipul lui Dumnezeu, care este iubirea.

Înfrânarea este cel mai bun cadou pe care trebuie să i-l faci partenerului pentru a fi fericiți împreună. Fiți oameni credincioși partenerului, aceasta este voia lui Dumnezeu care ne-a chemat să trăim în pace!

https://www.facebook.com/100001143847506/posts/1970216953026414/

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5121 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: