ULTIMELE STIRI!

Noul președinte al Braziliei declară „Dumnezeu este deasupra tuturor” și promite să lupte împotriva ideologiei de gen

În discursul de învestire, noul președinte al Braziliei, Jair Bolsonaro, si-a exprimat intenția de a conduce țara în conformitate cu principiile iudeo-creștine și a promis să apere instituția familiei împotriva ideologiei de gen și corectitudinii politice:

„Intenționăm să unim oamenii, să apreciem familia, să respectăm religiile și tradițiile noastre iudeo-creștine, să luptăm împotriva ideologiei de gen, să ne conservăm valorile. Campania mea electorală a ascultat chemarea străzii și mi-am luat angajamentul să pun pe primul loc Brazilia, iar pe Dumnezeu deasupra tuturor”, a declarat Jair Bolsonaro în fața parlamentului.

Noul președinte a atras atenția asupra efectelor catastrofale ale colapsului valorilor morale din ultimele decenii de guvernare socialistă. Brazilia s-a confruntat cu o explozie a criminalității, iar homosexualitatea și ideologia de gen au fost promovate prin parade finanțate de guvern și îndoctrinare în școlile publice.

O dovadă a angajamentului asumat de Jair Bolsonaro este și numirea lui Damares Alves în fruntea Ministerului pentru Femei, Familie și Drepturile Omului. Alves, cunoscută pentru pozițiile solide pro-viață și contra îndoctrinării LGBT, a declarat deja la preluarea funcției că valorile creștine vor sta la baza actului de guvernare, și mai puțin corectitudinea politică, iar dreptul la viață va fi un principiu de bază al administrației sale:

„Când vorbesc despre viață, mă refer la viața din momentul concepției. Dacă ar depinde de acest minister, nu va mai fi vărsat sânge nevinovat”, a declarat Alves referindu-se la avorturi, care nu sunt legale în Brazilia.

Noul ministru s-a referit și la îndoctrinarea cu ideologia de gen din școlile publice, care, potrivit lui Alves, nu va mai o politică a guvernului: „Nimeni nu ne va mai împiedica să numim fetele prințese și băieții prinți. Vom elimina abuzurile îndoctrinării ideologice”, a spus ministrul.

http://stiripentruviata.ro/noul-presedinte-al-braziliei-declara-dumnezeu-este-deasupra-tuturor-si-promite-sa-lupte-impotriva-ideologiei-de-gen/

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5407 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: