Reclame
ULTIMELE STIRI!

Care sunt diferențele dintre Dumnezeu și Moș Crăciun?

Vom încheia anul acesta cu o scurtă analiză asupra diferențelor dintre Dumnezeul cel Atotputernic și Moș Crăciun. Citește acest articol și copiilor tăi!

1. Existența

Prima și cea mai mare diferență este că Moș Crăciun nu există. El este doar un personaj fictiv. Și chiar dacă Moș Crăciun ar exista, ar fi doar o creatură păcătoasă care ar avea nevoie de harul mântuitor al Creatorului său.

2. Locuința

Moș Crăciun „trăiește” în Polul Nord înconjurat de zăpadă. Dumnezeu este peste tot pentru că El este omniprezent. Cel Preaînalt nu este limitat de spațiu.

3. Prezența

Spre diferență de Dumnezeu, Moș Crăciun „ne vizitează” doar o dată pe an (Ajunul Crăciunului). Tatăl nostru ceresc este cu noi tot timpul pentru că prezența Lui este fără margini.

4. Puterea

Moș Crăciun poate călători în jurul lumii o dată pe an cu ajutorul renilor. Dumnezeu este infinit mai puternic. Dumnezeu poate crea totul din nimic. Trimite ploaie, împarte Marea Roșie în două, oprește soarele și învie morții. Nu este nimic imposibil pentru El!

5. Mânia

Moș Crăciun aduce cărbuni copiilor răi însă nu le spune despre pocăință. Este indiferent și apatic. Domnul este un Dumnezeu iubitor, însă el este supărat pe păcat. În același fel în care a promis că va binecuvânta pe poporul Său, El a promis că va pedepsi pe cei răi pentru totdeauna.

6. Mântuirea prin fapte

Moș Crăciun dă daruri bune copiilor cuminți și cărbuni celor răi. Întregul sistem al lui Moș Crăciun se bazează pe meritul omului. Cum vom ști vreodată dacă am fi fost suficient de buni pentru a câștiga un cadou de la Moș Crăciun? Nu știe că toți suntem răi și neascultători? Evanghelia slavei lui Dumnezeu ne dezvăluie că Dumnezeu ne binecuvântează și ne iartă păcatele prin credință. Credința în moartea și învierea lui Isus pentru păcatele noastre. În Hristos suntem eliberați de orice păcat.

7. Tipurile de cadouri

Deși poate fi adevărat că „darurile lui Mos Craciun” sunt fabuloase, trebuie să ne amintim că sunt doar obiecte materiale. Jucăriile vor dura un an sau doi iar mai apoi se vor rupe. Însă darul lui Dumnezeu, viața veșnică, durează toată veșnicia. Nimeni nu poate smulge unul din mieii lui Dumnezeu din mâna Lui Atotputernic.

8. Confort

Lui Moș Crăciun nu îi pasă cu adevărat de noi. El vine o dată pe an, ne lasă niște cadouri și apoi pleacă fără să spună nimic. El nu este acolo pentru a ne ajuta de-a lungul anului. Biblia ne învață că Mântuitorul nostru este întotdeauna cu noi să ne mângâiem și să se îngrijească de noi.

9. Răspunsul nostru

Ce vrea Mos Craciun de la noi? Câțiva biscuiți cu lapte! Ce vrea Dumnezeu de la noi? Inima noastră, sufletul nostru, întreaga noastră ființă! Domnul nu vrea ca noi să-i mulțumim o dată pe an. El dorește ca noi să-L lăudăm în toate zilele vieții noastre, să ne bazăm viețile pe Cuvântului Său.

10. Spuneți tuturor vestea bună

Sursa: https://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea/alte-religii-filosofii/8079-care-sunt-diferentele-dintre-dumnezeu-si-mos-craciun?fbclid=IwAR0aiDrFHaVVwm3FksCVP963e1wDImRiF6BoIfeO-tHYixoaapVz4fa09KM#ixzz5aXZsPN1a
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4028 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: