ULTIMELE STIRI!

Devotional – O relatie conforma Evangheliei

Îmi plac cuvintele unui vechi imn pe care obișnuiam să-l cântăm: „Ce prieten minunat avem în Isus, toate păcatele și suferințele noastre le poartă!” Ce privilegiu de a aduce totul înaintea lui Dumnezeu prin rugăciune” (Joseph M. Scriven); „Cine îşi face mulţi prieteni, îi face spre nenorocirea lui, dar este un prieten care ţine mai mult la tine decât un frate” (Proverbe 18:24).

Dumnezeu a lărgit plinătatea dragostei Sale prin darul Fiului Său: „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică” (Ioan 3:16).  Și datorită dragostei Sale mari pentru noi, ni se permite şi nouă să putem ajunge către ceilalţi în moduri iubitoare.

Cu toții dorim pe cineva în viața noastră care să împărtășească valorile și standardele noastre, un prieten care să ne fie loial și să ne iubească, în ciuda slăbiciunilor noastre. Citim despre o astfel de prietenie în 1 Samuel 18:1,3-4: „Şi de atunci sufletul lui Ionatan s-a alipit de sufletul lui David, şi Ionatan l-a iubit ca pe sufletul din el… Ionatan a făcut legământ cu David, pentru că-l iubea ca pe sufletul lui. A scos mantaua pe care o purta, ca s-o dea lui David; şi i-a dat hainele sale, chiar sabia, arcul şi cingătoarea lui.”

Aceste versete reprezintă dragostea pe care Isus o are pentru noi – o dragoste nemeritată, supranaturală, o iubire care vede dincolo de slăbiciunile noastre și întotdeauna ne susține și ne încurajează. Se numește iubirea agape a lui Dumnezeu și este mai presus de înțelegerea umană. Tipul prieteniei iubitoare pe care l-au împărtășit Ionatan și David – o numesc relație după evanghelie – poate veni numai prin puterea lui Isus Hristos.

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/9876-devotional-o-relatie-conforma-evangheliei?fbclid=IwAR1UaNHsciv9jXr3vTCqjr699N9wzbRlJT6iV4_Q2vcj72pDhSlTznWMZg4#ixzz5aOUH6jwP
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (5126 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: