ULTIMELE STIRI!

American UCIS de SĂLBATICI – RĂSTURNARE de SITUAȚIE. CINE a TRAS cu ARCUL în aventurosul MISIONAR. Mesajul CUTREMURĂTOR al victimei

„Doamne, nu vreau să mor!”, a scris în jurnal tânărul american ucis cu arcul cu săgeți de indigenii sălbatici din Insula Santinelei de Nord.

John Allen Chau, un tânăr de 26 de ani, originar din orașul Vancouver, statul Washington, a plecat prin lume ca misionar. El a povestit în jurnal aventurile ultimelor sale zile de viață și călătoria spre insulele Andaman.

Chau voia să ajungă la sălbaticii din tribul Sentinelezilor, o populație primitivă și violentă ce locuiește pe una dintre Insula Santinelei de Nord.

Această bucată de pământ, situată în apropierea arhipelagurilor Andaman şi Nicobar – teritorii aflate sub jurisdicia Indiei – este locuită de o comunitate de vânători-culegători, despre care se crede că este ultimul trib pre-neolitic din lume. Accesul pe această insulă este total interzis, în condiţiile în care este probabil ca locuitorii să nu aibă imunitate la o serie de boli infecţioase, dar şi pentru că aceştia refuză cu violenţă orice contact cu alţi oameni. Se estimează că insula este locuită de 50 până la 150 de oameni.

 

„Poate mă credeți nebun, dar cred că este important să le vorbesc acestor oameni despre Iisus”, a scris John Allen Chau într-un mesaj către familie din 16 noiembrie, înainte de a părăsi vasul de pescuit pe care se afla pentru a se întâlni cu băștinașii. „Doamne, nu vreau să mor”, ma scria tânărul misionar.

Locuitorii insulei, înalți de aproximativ 1,60 metri și cu fețele vopsite în galben, au reacționat furioși la apariția lui Chau, a mai povestit acesta. El a încercart să le cânte melodii religioase și le-a strigat: „Mă numesc John, vă iubesc și Iisus vă iubește”.

Se pare că băștinașii nu l-au înțeles, așa că un copil a tras cu arcul spre el, dar din fericire l-a ratat, săgeata lovind-ui însă Biblia rezistentă la apă pe care o avea cu el pentru a le predica sălbaticilor

citeste mai mult: https://evz.ro/american-ucis-sageti-salbatici.html?fbclid=IwAR0a3_ElrZWFWCk-ZFTPKxoma3ouQfJmjn9H__FvNiCoyfopA4w-SIJfgzU

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4814 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: