Reclame
ULTIMELE STIRI!

Primăria Timișoara va arunca în stradă o familie cu 6 minori

Primăria Timișoara va arunca în stradă o familie foarte săracă, formată din opt persoane, printre care 6 minori, de pe splaiul Nicolae Titulescu nr. 21, scara E, apartamentul nr. 2. O trupă de asalt în frunte cu angajații instituției și polițiști au intrat vineri, 9 noiembrie, peste oameni și le-au dat termen 30 de zile, să părăsească apartamentul “pe care îl folosiți fără titlu”.

“Vă notificăm că în termen de cel mult 30 de zile de la primirea prezentei notificări să evacuați apartamentul pe care îl ocupați fără titlu. În cazul în care nu veți înțelege să eliberați locuința aflată în proprietatea statului român în administrarea Primăriei Timișoara pe care o folosiți fără titlu, ne vom vedea nevoiți să apelăm la instanțele de judecată și să solicităm obligarea dv la evacuarea imobilului, prin intermediul executorului judecătoresc. În acest caz veți fi obligați și la plata tuturor cheltuielilor de judecată suportate de Primăria Timișoara pentru promovarea acțiunilor atenționate”, se arată în notificarea înaintată familiei Geanina Laura Martocean.

Reamintim că familia este alcătuită din 6 copii minori – cel  mai mic în vârstă de 4 ani, iar cel mai mare 9 ani – printre care doi sunt cu handicap. Situația lor este foarte gravă, iar în prag de iarnă riscă să doarmă pe malul Begăi, în orașul Capitală Culturală Europeană.

“Trăim din alocațiile copiilor. Eu am handicap de gradul II, sunt nevăzătoare și mai am doi copii tot cu handicap, unul are hidrocefalie și paralizie partea dreapta, de gradul I. Tot ce dorim este ca primăria să ne lase aici în locuința în care suntem acum, care aparține chiar primăriei. Nu avem unde să ne ducem, mai ales că vine iarna. Suntem pe lista de locuințe sociale din 2008. Eu nu am cum să lucrez am handicap și sunt nevăzătoare gradul II, iar soțul meu este însoțitor la fetița cu handicap. Primește 1.200 lei. Nu avem gaz, apă, nici curent electric, dar nu e problemă, că le rezolvăm cu timpul, numai rugăm primăria să ne lase aici să locuim, oricum așteptăm de 10 ani să primim locuință socială”, a spus,  tânăra mamă, Laura Gianina, 28  ani.

https://www.ziuadevest.ro/primaria-timisoara-va-arunca-in-strada-o-familie-cu-6-minori/?fbclid=IwAR3G68hagKXIIbvt7RBw6eJrcJ3KPj7cTNlErroXMOoVZrvz8qFs8E2hcUI

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (3919 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: