Reclame
ULTIMELE STIRI!

ALDE a depus un proiect pentru legalizarea parteneriatului civil între persoane de același sex. E al treilea în interval de un an

Doi parlamentari ALDE au înregistrat, la Senat, un proiect de lege privind parteneriatul civil, inclusiv pentru homosexuali,  anunță Cotidianul.
Proiectul a fost depus pe 2 noiembrie, la cinci zile după ce un proiect legat de parteneriatul civil, inițiat de Florin Manole deputat PSD și deputatul PNL Ovidiu Raețchi, a fost înregistrat tot la Senat. Proiectul din urmă este semnat doar aleși de la PNL, UDMR, USR, nu și de ALDE.
Acesta este al treilea proiect pentru legalizarea parteneriatului civil depus în Parlament în ultimul an. După cele două menționate mai sus, primul a fost cel al deputatei independente Oana Bâzgan-Gayral, proiect normativ respins săptămâna trecută de Senat.
Proiectul propus de către parlamentarii ALDE Andrei Gerea (FOTO) și Ion Popa nu este asumat de coaliția de guvernare, a precizat europarlamentarul Norica Nicolai.
„Este un proiect pe care am decis să îl asumăm și l-au inițiat cei doi colegi. Este bine să avem o dezbatere pentru că formula pe care am depus-o noi este foarte uzitată în toată Europa, sunt cupluri care nu doresc să se căsătorească, dar își reglează situația printr-un parteneriat civil, mai ales cea patrimonială”, a declarat, duminică, pentru Mediafax, europarlamentarul ALDE Norica Nicolai.
Reclame
Despre ADMIN (3249 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: