ULTIMELE STIRI!

Coșmarul familiei Nan în Norvegia continuă

Pe 22 octombrie 2016, știrea că Bianca și Dragoș vor veni acasă s-a răspândit cu repeziciune după ce familia Nan a câștigat procesul cu Barnevernet. La acel moment părea că justiția norvegiană o ia în direcția bună.
Pe 2 decembrie 2016, a fost dată o decizie favorabilă și de instanța penală, iar cazul închis, familia Nan fiind sigură că s-a încheiat totul cu bine. Instanța a respins acuzațiile de abuz și violență aduse de către poliția din Tromso. Dar poliția a făcut apel și deși instanța era obligată să aprobe un apel în decurs de o lună, a făcut-o la 5-6 luni după. Astfel că în decembrie 2017, fără nicio dovadă, Dumitru și Mihaela Nan au fost găsiți vinovați și condamnați la închisoare.
Dumitru Nan a fost încarcerat din 31 iulie 2018 până în 30 septembrie 2018, iar la două zile după eliberare a fost informat că s-a produs o eroare și că trebuie să revină la închisoare pe 30 octombrie 2018.
Dumitru Nan a cerut să fie informat în scris cu privire la această eroare și nouă încarcerare, dar în replică i s-a transmis că personalul este în concediu timp de o săptămână, neexistând posibilitatea de a fi informat oficial. Toate documentele oficiale stipulează clar că sentința va fi ispășită pe data de 30 octombrie 2018.
Lui Dumitru Nan i s-a transmis că dacă nu se va prezenta înapoi la închisoare în 30 octombrie, sentința se va dubla. Bianca și Dragoș așteptau cu disperare să fie împreună cu tatăl și mama lor, dar se pare că autoritățile norvegiene se folosesc de metode răzbunătoare pentru a distruge familiile.
Încă de la început, familia Nan a fost tratată subuman, iar nevoile copiilor au fost total ignorate de către autoritățile norvegiene. O familie înfloritoare și iubitoare a fost dezumanizată și distrusă. Atât Mihaela, cât și Dumitru Nan și-au pierdut slujbele bune și casa din Norvegia, iar Bianca și Dragoș au suferit multe traume trecând prin acest proces distructiv, inuman și inutil.
Cazul familiei Nan a fost trimis la CEDO, dar acest proces este de lungă durată. Să ne rugăm pentru familia Nan și pentru Dumitru, să nu fie nevoit să execute o altă pedeapsă cu închisoarea inutilă și de asemenea, să ne rugăm ca dreptatea și bunul simț să revină cât mai curând în Norvegia.
Povestea familiei Nan
Continuarea pe http://www.tribuna.us

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4842 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: