Reclame
ULTIMELE STIRI!

Iohannis, președintele cui?! A României lucrului bine făcut?!

Iohannis, președintele cui?! A României lucrului bine făcut?!

Faptul că Iohannis a votat fără să acuze PSD-ul că ascunde lucruri necurate în spatele întrebării din buletinul de vot arată că președintele ȘTIA limpede că Referendumul nu are nimic dubios, iar gestul lui spulberă toată manipularea de pe internet.

Faptul că președintele a votat duminică seara, cu câteva ore înaintea închiderii urnelor, arată că a dorit să îl saboteze și să țină lumea departe de urnele de vot. Votând doar duminică seara, prezența lui nu mai putea aduce prea multă lume la vot. Dacă ar fi votat sâmbătă dimineața, știrea s-ar fi propagat în toată media, românii ar fi aflat și, probabil, mulți dintre cei care aveau dubii să meargă la vot și le-ar fi eliminat și ar fi mers să voteze. Practic, președintele nu a vrut să încurajeze procesul de votare! În realitate, președintele i-a lăsat pe români, până în ceasul al 12-lea, să creadă că Referendumul ascunde o capcană.

Pentru a-și salva imaginea a venit, totuși, la vot, singur fără soție, deoarece nu dădea bine ca tocmai el, președintele, să fie împotriva democrației. Dar această prezență nu este decât un exercițiu de imagine, menit să își păstreze alegătorii.

Faptul că Iohannis a refuzat să vorbească despre Referendum în toate aceste zile arată că nu dorea să elimine frica de țeapa lui Dragnea, deși aceasta nu era reală, dovadă că s-a prezentat la vot. Dacă ar fi fost cu adevărat ceva dubios, fiți siguri că Iohannis ar fi ieșit în stilul său caracteristic și ar fi șifonat masiv Referendumul acuzându-i public pe cei din PSD că vor să îi facă pe români să voteze Legile Justiției sau altceva. Nu a făcut acest lucru, pentru că știa că întrebarea este formulată așa deoarece aceasta este formula la care obligă Legea Referendumului.

Nu uitați că acest om i-a insultat pe semnatarii inițiativei, 3 milioane de oameni, spunând despre ei că sunt fanatici religioși.

Iohannis a fost complice, prin neimplicare, la uriașa manipulare care i-a făcut pe români să rateze consolidarea instituției familiei în Constituție. Atitudinea lui și refuzul de a lămuri lucrurile pentru români, de pe poziția de șef al statului, arată dorința sa de a lăsa să funcționeze manipularea din mass-media și Facebook.

Demis Rusu

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4102 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: