ULTIMELE STIRI!

Trist, dar nu descurajat după referendum

Sunt întristat. Referendumul nu a fost validat pentru că ne-am prezentat la urnele de vot doar 20,41% din alegători. Toți ceilalți au boicotat din convingere? Nu cred. Sunt înclinat să cred că cei mai mulți au lipsit de la vot din pricina ignoranței, lipsei de informare și indiferenței.

Unii, care ne tot cheamă la “luciditate” și “exerciții de discernământ”, au ignorat faptul că referendumul acesta a fost inițiat de un mare număr de români și au încercat să manipuleze pe cei lesne crezători că este “referendumul lui Dragnea”. Aceasta numiți voi luciditate și exercițiu de discernământ? Pentru că vrăjmașii voștri politici (Putin, Dragnea și oricine altul ar mai fi…) s-au arătat în sprijinul familiei, voi ați hotărât să călcați peste familie doar ca să nu aveți ceva în comun cu ei?

Românii aflați în Anglia au înregistrat cea mai bună prezență la vot, pentru că realitatea pe care o văd în jur îi face să fie cei mai conștienți de implicațiile acestui referendum și ce urmări poate avea când oamenii nu dau suficientă importanță faptului că familia este bazată pe căsătoria între un bărbăt și o femeie.

Partidele politice din România au boicotat acest referendum. Totuși, câțiva politicieni au ieșit la urnele de vot. Trist este că în Republica Moldova, afară de deputatul Valeriu Ghilețchi, nu am mai văzut la știri sau pe rețelele de socializare să fi participat altcineva din politicieni la referendumul pentru definirea căsătoriei. Dar, suntem în bună știință de faptul că mulți din ei dețin cetățenie română.

Cred că și slujitorii bisericii din Republica Moldova au manifestat o slabă și minimă implicare pentru acest referendum. Oare de ce așa? Nu ne înțelegem bine rolul? Nu am fost destul de informați? Nu au vorbit nimic colegii noștri de peste Prut când ne-am întâlnit ca să facem lucrări spirituale împreună?

Felicitări Coaliției Pentru Familie din România. Nu este un faliment al vostru. Cred că a fost un exercițiu puternic și o acumulare de experiență pentru acțiuni de viitor. Și dacă partidele politice au ignorat referendumul, poate Coaliția Pentru Familie trebuie să le ia locul în viitoarele alegeri, căci a cincea parte din alegători nu v-au ignorat?

După ce am verificat știrile dimineață și m-am întristat, am deschis Biblia la locul unde m-am oprit cu citirea zilnică a Cuvântului lui Dumnezeu. Și tocmai s-a întâmplat să fie la capitolul 4 din Neemia. Dumnezeu m-a încurajat. Când Iudeii veniți din robia babiloniană ridicau din nou zidurile dărâmate ale Ierusalimului, vrăjmașii lor și-au bătut joc de ei și au zis: “La ce lucrează acești Iudei neputinicioși? Oare vor fi lăsați să lucreze? Oare vor isprăvi? Oare vor da ei viață unor pietre înmormântate sub mormane de praf și arse de foc?” Tobia, un batjocoritor amonit a mers până acolo în batjocora lui că a zis: “Dacă se va sui o vulpe, le va dărma zidul lor de piatră.”

citeste mai mult: https://moldovacrestina.md/trist-dar-nu-descurajat-dupa-referendum/

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4814 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: