Reclame
ULTIMELE STIRI!

Interes ENORM pentru Referendum în diaspora. MAE anunță că a SPORIT numărul secțiilor de votare din Spania, la cererea comunităților de români din această țară. LISTA secțiilor de votare din străinătate

ACTUALIZARE 02.10/22:30 Interes foarte mare pentru Referendumul pentru Căsătorie. Ministerul Afacerilor Externe anunță că  a fost suplimentată lista secțiilor de votare din străinătate, în urma solicitărilor făcute de comunitatea de români din Spania înființându-se o nouă secție în Valencia.

Lista secțiilor de votare poate fi consultată, aici.

Din cele 378 secții de votare înființate, 192 vor fi organizate pe lângă misiunile diplomatice, oficiile consulare și institutele culturale, iar 186 – în alte locații, în vederea asigurării unui acces cât mai facil pentru cetățenii români aflați în străinătate în comunități semnificative situate la distanțe mari față de sediile misiunilor diplomatice și oficiilor consulare.
În motivarea stabilirii numărului și sediilor secțiilor de votare din străinătate au fost luate în considerare datele proceselor electorale anterioare, arată MAE.
Cele mai multe secții de votare vor fi organizate în Italia (58), Spania (48), Republica Moldova (35), Statele Unite ale Americii (32), Marea Britanie (19), Franța (15), Germania (14).
Ministerul Afacerilor Externe a finalizat, totodată, expedierea buletinelor de vot, a ștampilelor electorale și a celorlalte materiale necesare votării către misiunile diplomatice, oficiile consulare și institutele culturale, în vederea distribuirii acestora către secțiile de votare.
De asemenea, MAE a transmis către Autoritatea Electorală Permanentă lista cu persoanele propuse să facă parte din birourile electorale ale secțiilor de votare din străinătate în vederea avizării lor ca experți electorali. Din rândul experților electorali din străinătate vor fi desemnați, de către președintele Biroului Electoral pentru secțiile de votare din străinătate, președinții secțiilor de votare din afara țării.
Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (3919 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: