Reclame
ULTIMELE STIRI!

Creștinul neoprotestant, referendumul pentru redefinirea noţiunii de căsătorie în Constituţie și Dragnea-PSD

Creștinul neoprotestant, referendumul pentru redefinirea noţiunii de căsătorie în Constituţie și Dragnea-PSD

Da, fără discuție voi vota printr-un mare DA, pentru definirea noțiunii de căsătorie între un bărbat și-o femeie. Asta nu datorită penalului Dragnea și a partidului socialist PSD, un continuator al comunismului, ci datorită lui Dumnezeu în care mă încred și care definește în mod clar căsătoria, ca fiind între un bărbat și-o femeie.
Oricum, domnul penal Dragnea, nu-i interesat deloc de moralitatea Scripturii prezentată de Dumnezeu acolo, asta demonstrează prin faptul că-i penal, prin faptul că a divorțat și a intrat într-o relație cu o femeie care ar putea să fie fiica lui, prin faptul că este în fruntea unui partid plin de penali, care caută îngenunchierea justiției și modificarea Codului Penal în favoarea hoților. Prin faptul că la fel ca și fondatorul acestui partid,acest Dragnea, și-a dat girul prin pârghiile partidului, la agresarea oamenilor prin grenade lacrimogene, tunuri de apă și bastoane, cam aceeași agresiune arătată în 1990 de minerii chemați de Iliescu la București.
Ce nu înțeleg eu, este lipsa de discernământ a unor creștini neoprotestanți, care imediat sar în barca PSD-ului, datorită acestui referendum. Văd asta, de exemplu, la fel ca unii care pe vremea dictatorului Ceaușescu au sărit imediat de partea puterii comuniste, deoarece erau împotriva avorturilor. Și acei comuniști chiar dacă erau împotriva avorturilor, pe lângă asta activiștii de partid erau de o imoralitate ieșită din comun. Erau chiar anticriști, luptau împotriva Scripturii și a lui Dumnezeu.
Deci cum poate astazi cineva adera la un partid caruia i-a pus bazele Ion Iliescu, cel care la Revoluție a manipulat opinia publică, urcând la conducerea țării pe cadavrele revoloționarilor, cum poate cineva adera la un partid care ne-a distrus țara, economic, moral, spiritual, un partid care până și prin platforma program promoveaza valori care nu sunt compatibile cu credința creștină, cu valorile lui Dumnezeu.
Socialismul, indiferent că astăzi iși spune democrat, cică astăzi se dezic de ideile lui Marx, însă își au rădăcinile ideologice din principiile revoluției franceze, anume: libertate, egalitate și fraternitate. Indiferent că socialismul și-a luat o “pălarie” democrată, ideologia de bază rămâne socialismul marxist, bazat pe concepția materialistă a istoriei.
Dacă privești la multe fațete din ideologia socialistă, le-ai găsi bune și poate de aceea și unii creștini de-ai noștri s-au îndrăgostit de socialism, uitând totuși cei mai important, anume că socialismul este un afront la adresa lui Dumnezeu și întronează pe om drept „dumnezeu”.
Totuși, indiferent de ideologia partidului sau imoralitatea liderilor, se pare că din diferite motive astăzi mulți creștini trec de partea PSD-ului, chiar militează pentru acest partid, începând de la membrii simpli și până la lucrători ai bisericii.
În sensul acesta unii creștini neoprotestanți, în necunoștință de cauză sau ignoranță, ajung nu numai să dea votul socialiștilor, ci unii chiar să devină oameni de bază ai acestei ideologii sucite și bolnave.
Motivele sunt de neînțeles, doar în cazul în care unii vor să profite de pe urma pomenilor electorale, a legislației permisive, a unor fonduri direcționate spre biserici, în schimbul voturilor sau alte asemenea beneficii și mașinații. Așa se face că unii pastori au invitat de multe ori reprezentanți ai PSD-ului, în anumite biserici neoprotestante, știind totuși de corupția și imoralitatea prezente și promovate de acest partid. Oare ce-i putea face să-i cheme în Bisericile lor sau ce-i fac astăzi pe unii, apărătorii acestui partid?
Nici un referendum benefic pentru societate, nici anumite momeli ale acestui partid, nimic nu ne poate face să uităm rădăcina, ideologia și corupția penalilor din acest partid.
Un creștin adevărat trebuie să trăiască în continuare pentru Cer, știind că Cetățenia lui este acolo, să nu se lase furat de ademenirile bogăției și egoismului din societatea de astăzi, ci să trăiască în cinste și integritate, fără a se compromite.
Noi rămânem în “barca” Domnului, fără să sărim în parteneriate politice cu oameni imorali și corupți, indiferent cum ar poza aceștia. Ca și cetățeni ne punem votul pe acele proiecte care se încadrează în primul rând în standarde biblice, iar în al doilea rând pe acei oameni care au ca scop binele națiunii și promovarea moralității, dreptății și integrității.
Având în vedere platforma și istoria PSD-ului, acesta nu se va integra niciodată în standardele unui creștin neoprotestant, doar dacă acele standarde sunt corupte.
Așa că, referendumul pentru redefinirea noțiunii de căsătorie în Constituție va avea loc pe 7 octombrie, să votăm la acest referendum pro-familie sau pro-căsătorie, în sensul biblic. Însă să nu sărim în barca unui partid care încearcă doar să profite și să câștige electorat prin acest referendum, să manipuleze doar, pentru a poza în oameni morali sau într-un partid care vrea binele țării.

Simion Ioanăș

https://paginacrestina.wordpress.com/2018/09/11/crestinul-neoprotestant-referendumul-pentru-redefinirea-notiunii-de-casatorie-in-constitutie-si-dragnea-psd/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4388 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: