Reclame
ULTIMELE STIRI!

FLAVIUS AVRAMESCU: „CU TOȚII DORIM SĂ AVEM IMPACT, DAR…”

Man hand touching the screen

Pe parcursul timpului am avut ocazia să discut cu mai mulți oameni. Am reușit să îi împart pe toți în două categorii: pasivii (care primesc tot ce li se oferă, neavând așteptări) și activii (cei care doresc să facă ceva pentru a produce schimbare). În cele ce urmează mai jos, nu voi discuta despre prima categorie, ci despre cea de-a doua.

Oamenii care vor să facă ceva pot fi împărțiți în alte categorii. Amintesc doar două: cei care așteaptă totul să cadă din cer și cealaltă categorie îi cuprinde pe cei care muncesc și se sacrifică pentru visul lor. Când ai un vis să schimbi ceva, înseamnă că îți dorești să ai impact. Fie că vorbim despre familie, cerc de prieteni, biserică și/sau societate, schimbarea produsă prin tine va însemna impact. Desigur, impactul nu se rezumă doar la schimbare…

Totuși, acum aleg să vorbesc despre acei oameni care muncesc și se sacrifică pentru împlinirea visului. Așteptând să ai impact fără să muncești în direcția aceasta este ca și cum ai aștepta să câștigi la loterie fără a juca.În fine, aici este altă discuție.

Haide să îți prezint cele trei lucruri necesare pentru a avea impact. Aceste trei lucruri te vor ajuta să rămâi vertical, să fi integru și peste toate celelalte lucruri – vei fi într-o relație bună cu Dumnezeu.

1. Impactul îl ai atunci când știi cine ești! Se întâmplă foarte des să stăm înaintea lui Dumnezeu cu mâna întinsă, având un caracter de cerșetori, uitând faptul că el ne numește fii și fiice. Darurile și binecuvântările pe care El vrea să ni le dea sunt bune și desăvârșite. Problema este la noi deseori. Uităm care ne este identitatea și tot timpul privim la cât suntem noi de slabi și păcătoși, uitând cât este Dumnezeu de tare și puterea jertfei lui Hristos. Privim la ceea ce nu avem, uitând să privim la cât suntem de binecuvântați…

2. Impactul nu îl ai (doar) atunci când oamenii te aplaudă pentru reușitele tale! Actori grăbiți care își susțin punctele, își recită versurile sau își cântă partiturile sunt peste tot. Ceea ce contează nu este tot timpul doar ceea ce se vede, ci ceea ce se ascunde în spatele acestui lucru. Impactul îl provoci atunci când genunchiul tău stă plecat înaintea lui Dumnezeu cerând trezire pentru lumea întreagă. Ne obișnuim să asimilăm multă teorie, în ciuda faptului că noi avem nevoie de revelație și foc! Acestea pot fi primite și diseminate doar de acei oameni care stau plecați înaintea lui Dumnezeu cu o atitudine de smerenie. Da, doar de acei oameni care sunt la dispoziția Lui, fiind verticali, deloc gârboviți de ceea ce spun oamenii.

Citeste mai mult:

http://partascuhristos.com/articole/flavius-avramescu-cu-totii-dorim-sa-avem-impact-dar/

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3817 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: