Reclame
ULTIMELE STIRI!

Furtuna și butonul de panică – de Nicolae.Geantă

Trebuiau să traverseze Marea Galileei spre Gadara. Ideea nu a fost a ucenicilor ci a lui Isus. Dumnezeu întotdeauna e cel care ne decide direcția. Așa că Petru&co l-au urcat pe Dumnezeu în barcă, și și-au pornit vâslele.
Pentru că în Gadara era o legiune de demoni – iar unde e Isus diavolii nu pot rămâne prezenți, s-a stârnit o furtnună uriașă pe mare. Hurricane. Și Isus… dormea! La cârmă! Pentru Dumnezeu nu există furtuni! El are totul sub control!
Ucenicii, oamenii simplii ca și noi, au încercat să lupte cu furtuna! Singuri. Așa facem toți, încercăm să rezolvăm problemele cu Dumnezeu lângă noi! Absolviți de eforturile lor au uitat de Isus! Și au intrat în disperare! Abia atunci au găsit soluția! Tocmai de aceea uneori ne lasă Dumnezeu să trăim frica! Numai după ce declanșăm butonul de panică Īl găsim pe El!
“Doamne, scapă-ne!”, au strigat disperați. E singura lor rugăciune! Nu au zis “Doamne, ajută-ne!” Pentru că El trebuia să facă totul! Iar Dumnezeu nu are nevoie de sprijinul nostru. Se descurcă întotdeauna singur. Mai bine ca cel mai bun dintre noi…
“Fără gură”, a spus mării. “Puțin credincioșilor”, a murmurat către ucenici! Și marea și ei au tăcut! Dumnezeu are întotdeauna dreptate! Noi însă nu avem întotdeauna credință!
Trebuie să învățăm că doar faptul că suntem credincioși nu înseamnă că nu putem sfârși pe fundul mării! Unii au ars pe rug, alții topiți în ulei, în smoală, taiți cu fierăstrăul, rupți în arene sau făcuți cenușă la Auschwitz! Sau ciuruiți de cancer. De diabet. Accidentați. În șomaj. Părăsiți. Dar cine are credință NU se teme de moarte! Mai mult, cine are credință NU apelează la Dumnezeu ca ultima soluție! Hristos nu e roata de rezervă. El e toate cele patru roți! Și toate sunt în… față!
Baker zicea într-o cântare: “Acesta este Dumnezeu, și nicio apă nu poate înghiți barca în care este El!”. Tu, ești în barca Sa?
Știu, mai avem în noi frici! Ele ne declanșează butonul de panică! Dar butonul credinței ne aduce liniște în furtună! Tu, pe care apeși?
Nu vă temeți de furtunile vieții! Dar temeți-vă să vă încredeți în voi când treceți prin ele… Tu, crezi în Isus?

 

Nicolae.Geantă
Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4028 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: