Reclame
ULTIMELE STIRI!

Mesaj de susținere pentru Domnul Vasile Bănescu!

Când am fost invitați în Emisiunea Acces dintect de la Antena 1, chiar de la intrarea mea în emisiune am fost tratat ca un sectant eretic de către Domnul avocat prezent acolo. Acesta, orbit fiind de spiritul de religiozitate, nu a mai ținut cont de miracolul eliberării de orice patimi despre care discutam.

Însă situația s-a schimbat când Domnul Bănescu a intervenit în emisiune printr-un interviu. Acesta nu a ținut cont că sunt dintr-o altă denominație, ci a făcut front comun în acest război cu perversiunile sexuale și impunerea lor cu forța.

Toți cei din emisiune și-au schimbat părerea despre noi aproape instantaneu, pentru că Domnul aceata a avut un mesaj de susținere pentru lucrarea Profides și pentru că a pus accentul pe miracolul eliberării de patima homosexualității și nu pe diferențele dintre noi.

Am apreciat, blândețea, înțelepciunea și felul în care a știut să se bucure de o victorie, chiar dacă aceasta nu a venit prin ei, ci prin alți frați din Biserica lui Hristos. Faptul că a știut să învingă spiritul de dezbinare, spiritul de religiozitate, care îți spune că izbăvirea vine doar printr-o anume Biserică și nu prin Hristos, a fost pentru noi o speranță că în această luptă poate exista unitate între noi creștinii.

Domnul Bănescu ne-a transmis ceva în cadrul unui interviu la Radio Vocea Evangheliei Timișoara: „Vreau să transmit un mesaj tuturor fraților creștini din România. Trebuie să privească la tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru astăzi! Să aibă ochi de văzut și urechi de auzit. Trebuie să luăm o elegantă atitudine, dar fermă atitudine, față de această presiune ideologică menită să pună la periferie valorile creștine firești ale acestui popor și să le înlocuiască cu valori mincinoase, cu o ideologie”.

Domnule Bănescu ne rugăm pentru dumneavoastră. Vrem ca vocea dumneavoastră să rămână la fel de fermă, la fel de înțeleaptă și la fel de prezentă în societate!

Doamne ajută!

https://www.facebook.com/search/top/?q=tony%20berbece

Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Despre ADMIN (4028 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: