Reclame
ULTIMELE STIRI!

Facebook a decis să cenzureze „Profeția lui Trump”

Filmul bazat pe cartea despre omul care a prezis victoria electorală uimitoare a lui Trump nu va putea beneficia de publicitate pe Facebook.
Producătorul filmului  „Profeția lui Trump” a declarat că Facebook nu dorește să facă publicitate producției realizate de el, scrieFox News.
Filmul se bazează pe cartea  fostului pompier Mark Taylor, care,
în 28 aprilie 2011 a profețit că Donald Trump va deveni președinte. Puțini au crezut în vorbele lui Taylor până în ziua de 8 noiembrie 2016, când America a asistat la victoria care părea la un moment dat imposibiă a lui Trump, implicit a Partidului Republican.
Povestea lui Taylor a devenit subiect de carte pentru cei mai bine vânduți autori de la New York Times, Don și Mary Colbert.
Rick Eldridge, producătorul versiunii cinematografice, a declarat acum pentru Fox News că Facebook îi cenzurează filmul. „Numele „ Trump”necesită o reacție. Din păcate, oamenii încearcă să ajungă la o concluzie înainte de a ști despre ce este vorba. Nu facem publicitate politice, dar acum suntem acuzați de acest lucru”, a spus el.
Deși producătorii  filmului au încercat să riposteze în urma interdicției aplicate de gigantul american pentru publicitatea filmului, Facebook a răspuns că  „textul și / sau imaginile pe care le folosiți se califică drept politice, pe baza definiției pe care o folosim pentru aplicație”, notează Fox News.
Eldridge a menționat că, spre deosebire de cartea lui Mary Colbert, care redă povestea pompierului Mark Taylor și a profețiilor lui Trump, filmul se concentrează doar pe cea mai importantă profeție a lui Taylor: că Trump va deveni președinte și va influența relațiile dintre America și Israel.  O altă profeție a lui Taylor, care nu este inclusă în film, a fost aceea că președintele Barack Obama va fi acuzat de trădare.
Reclame

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Sustine – Doneaza

Sustine – Doneaza

$1.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (3817 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: